Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. april 2021 i alle områder

 1. Da dukket den nye Noventa-stratten opp. Stemt rett fra fabrikken. Mye båndskjegg, så det må fikses. I tillegg blir det et sett med Amber P90, VIpots, locking tuners og strap locks. Virker veldig lettspilt, gleder meg til å få på 10-52.
  4 poeng
 2. Foretrekker flats på fretless, rounds på alt annet. Mindre slitasje på gripebrettet og null støy når man slider opp og ned, som jo er halve moroa med fretless 😄 D'Addario Chromes anbefales. Mye diskant til flats å være, og uten den seige følelsen enkelte varianter har.
  1 poeng
 3. Flats, ja. Bare vanlig roundwound på min, så langt. Blir nok flats på denne og (lurer på om jeg har et sett liggende, faktisk). Har flats på de to andre bassene mine.
  1 poeng
 4. Ja, etter at Jaco gjorde sitt inntog med lined fretless så har Fender hatt mange fretless med båndmarkeringer, men jeg har kun sett dem med lyse striper ja (og tynnere enn den der). Ser bra ut med mørke linjer; litt mer anonym, men farlig på en mørk scene hvis du har gjort deg avhengig av dem 😄 Er ikke stødig nok til å spille unlined jeg heller, men det kommer seg.
  1 poeng
 5. Nei, forrige eier. Dvs, forrige eier hadde levert den inn til en gitarmaker og fikk den de-fretted. Veldig pent gjort, såpass at jeg ett øyeblikk lurte på om det kanskje var originalt (tror Fender har hatt noen fretless-halser med båndmarkeringer, men de har vel kanskje hatt lyse «bånd» når jeg tenker meg om). Veldig greit med disse markørene. En halvtimes tid siden jeg satte på fretless-halsen og har kanskje allerede doblet antall minutter med total fretlesstid så langt i mitt snart 40 år lange liv. Med andre ord ikke 100% intonert enda, men sjukt moro! Blir mye terror fremover!
  1 poeng
 6. 1 poeng
 7. Velvel. På samme måte som jeg endte opp da jeg skulle ha en compressor, ble det en Behringer her også (UC200). Dels pga 100% troverdig klassisk Boss C1/C2 80's vibe, og mest pga pris. (Ca 260,- flett ny, og høres meget bra ut på YT (jada jada..... men læll) Jeg kommer aldri til å spille live mer, annet enn i særdeles rolige og trygge omgivelser, så jeg trenger ikke vanntette bokser armert med atomsikkert panserstål. Basert på nevnte compressor (CS400), så fremstår Behringer plastboksene temmelig solide, aberet er vel i størst grad in/out direkte i printet og muligens tvil
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.