Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. april 2021 i alle områder

 1. Har limp på halsen, montert bridgen litt fresing til pickups. Fikk på strenger og dratt noen akkorder. Denne blir meget lettspilt kjenner jeg. Måtte bestille pickupringer, kommer ikke før langt ut i april, men det går greit. Så en hel del justeringer, filing av nut, også filing av sadlene på denne bridgen, bare noen tynne markeringer på de nå. God påske der ute!
  3 poeng
 2. Hadde en slik som jeg angrer på at jeg solgte: B3 Phoenix.
  3 poeng
 3. Vi har vært et «av og på» hobbyband og sideprosjekt i snart tjue år. Like elendig, men merkelig nok det bandet jeg har fått flest forespørsler om å spille konsert med. Da samler vi oss, spiller konsert og går i hi igjen. Nå har vi for første gang fått oss eget øvingslokale og fast øvingstid (to gang i måneden; er vi prog eller?). Jaja, så nå skal vi lære oss å spille egne låter, og da har vi plukka frem 40(!) favoritter. Trøndersk pønka rock her, altså:
  2 poeng
 4. For de gangene du trenger å chickenpicke painkiller
  1 poeng
 5. Det tok noen år men ENDELIG kom jeg i en posisjon til å få fatt i en av disse kunstverkene. Vel verdt ventinga.
  1 poeng
 6. Min favoritt "crossover guitar" !
  1 poeng
 7. For en genial dings! Fikk omsider koblet to amper sammen via dette småtteriet. Den kjører enten eller/begge samtidig, pluss at den har tuner out (alltid innkoblet). Begge ampene er pr nå koblet til ujorda stikk, men det er null støy! Brukes gjerne med batteri eller strømforsyning, men det er vel bare for å drifte ledlysa. Den funker utmerket uten også (men da må du stole på øra... og det gjør du vel) Glæde i de smaa ting som bare fungerer.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.