Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. mars 2021 i alle områder

 1. Æsj, jeg ombestemte meg - igjen. Tok ei skinnreim og "vevde" mellom bridge og tailstop, det ble både stille og noenlunde dekorativt. Har bred skinnreim på tur i posten, og reimknappen nederst skal flyttes opp en liten desimeter, så håper jeg det blir bedre balanse. Fikk bytta til 0095 - 044 strenger, senket bridge og intonert i dag, så da tror jeg det blir en "keeper" likevel.
  2 poeng
 2. nå var vel ikke trådstarter ute etter råd om hvem man anbefaler, men heller hvem som driver med slikt. så selv om man ikke har erfaring med neon, er det vel likevel relevant å liste opp folk man vet driver med slikt. og når vedkommende i tillegg har et ganske godt rykte lokalt, er det vel også relevant info, synes du ikke?
  1 poeng
 3. frank hovland, victor manzanera morales, andy hallyday. henki har sluttet for flere år siden, ihvertfall med å ta oppdrag for nye folk. slik jeg har skjønt det, jobber han litt enda, men da hovedsaklig for gamle kunder og slikt. frank er standarden. han gjør godt arbeid, er hyggelig, og ikke særlig dyr. han har veldig mye erfaring med elgitarer, og bygger stathalser selv, så båndbytte er nok noe han gjør en gang i blandt, vil jeg tro. han har en hjelper/lærling for tiden, så vil tro det betyr at ventetiden har gått ned også. han holder på i et lite lokale rett ved siden av hagstrøm/4
  1 poeng
 4. Frank Hovland eller Tor Emil Isaksen (men han er kanskje koronautflytta tilbake til Nordkapp til ting har roa seg).
  1 poeng
 5. Henki har vel gitt seg, men Frank Hovland har tatt over og gjør etter sigende bra arbeid. Ellers er jo Andy Haliday en fyr med godt rykte også.
  1 poeng
 6. "Henki" Eugen? Fyr med lang fartstid.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.