Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. jan. 2021 i alle områder

 1. Blitt veldig glad i denne gitaren! Noe helt annet enn det jeg har fra før, et godt tilskudd.
  3 poeng
 2. Da var gitaren i hus. Har spilt på den et par timer. Her er førsteinntrykket: - God båndjobb! Helt passe avrundede bånd, og det var null stress å få til rett strengehøyde (justerte bare den ned et ørlite knepp). - Tremoloen fungerer akkurat som den skal. Har ikke noe problem med at strengene hopper ut av hakket i stolen. Dette skyldes nok delvis at jeg spiller relativt svakt. - Pickups låter svært fint. Spiss lyd i bridge i forhold til hva jeg er vant til (som strengt tatt er humbuckere med coil-tap). Halsmikken låter nydelig. Rytmekretsen er sjarmerende, vet ikke helt hva jeg s
  2 poeng
 3. Artig med Dean. Denne fikk jeg veldig billig, men er faktisk veldig imponert over hvor godt den spiller. Feit og rund hals, men likevel behagelig for meg som foretrekker smalere hals. Står et sett med BKP Painkillers i den nå. Tror jeg skal prøve å bytte til et sett med Gibson 498T i svart istedenfor. Blir isåfall siste gang jeg gir 490/498 en sjanse.
  2 poeng
 4. Har laget kroppen selv av noe som viste seg å være en spisebordplate i furu! Men greit nok, den funker! Malt med selvblandet akvarellmaling, og den ser egentlig ut akkurat som jeg ville at det skulle bli. Billige pickups fra Gear4Music, Belcat BS-04 i alle posisjoner. Låter helt ok! Et artig apropos til denne, gjør et søk på Google på elggitar (pass på at du velger søk heller elggitar, ikke el gitar). asgeirsgitar.no er meg.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.