Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. des. 2020 i alle områder

 1. Da ble det til at jeg tok over denne godsaken i bytte med en annen godsak (Gibson L-4 CES NA). Den måler 17 tommer, som L-5, men har kortere skalalengde (23 1/2 mot 25 på L-5) og tynnere kropp (2 1/4 mot 3 3/8 på L-5).
  7 poeng
 2. For noen år siden kjøpte jeg en ‘Mora-Oud’ av en musikervenn ... Bygget av Anders Norudde. (Hedningarna) ! Ser ut som en pepperkake (ref. Juleinstrumenter) ... eller døren til et gammelt utedo ? Stemmer den i CGCGC. Klassiske gitarstrenger. Etter en sånn ca halvtime med ‘øving’ begynner det å høres mindre pottesurt ut, pg da passer den fint til folkemusikkjamming ! Horgalåten og den slags viser ! Mye rart man brukt penger på ... men gøy er det !
  3 poeng
 3. Her er mitt juleinstrument. En bassgambe etter modell av et instrument av Barak Norman fra 1692. Fikk den til jul for noen år siden, det må vel kvalifisere.
  3 poeng
 4. Hoi ! Bassgambe ser tøft ut ! Er det bånd på den (ser ut som det da man zoomer opp) ? Samme type ‘gut frets’ som på barockgitar ? Mora-ouden ja ... materialer tipper jeg er gran lokk og hals og lønn sarg og bunn ... Men det er en veldig ukvalifisert gjetting ... mensuren er sånn ca 20 7/8" Kan låte skikkelig fint ! f.eks
  2 poeng
 5. Nash T-63🤩 - 1-piece ash body - Lollar pickups
  2 poeng
 6. Ikke meg som spiller nei ... fant noen klipp fra andre Mora-Oud’ister på youtube. Jeg spiller for lite/sjeldent på min for å bli så flink/treffsikker som han der !
  1 poeng
 7. Jærsklig fint! Er det du som spiller? Imponert over treffsikkerheten. Gamber har ganske riktig bånd, biter av tarmstreng. De er flyttbare, sånn at man kan i noen grad kan stille inn instrumentet etter ulike skalavarianter, såkalte temperaturer.
  1 poeng
 8. Ok. har en kompis som har en Nash, og den er tømmerstokk, men det er nok en annen modell. 🙂
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.