Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. nov. 2020 i alle områder

 1. Mottok denne herligheten idag,etter å ha ventet i 5 lange dager! Har siklet litt på disse lenge, men har aldri slått til. Nå var tiden endelig inne. Dette er et meget strøkent eksemplar av Ernie Ball Music Man JP6 Stealth Black. Kjøpt uprøvd. Første jeg tenkte når jeg mottok den var at både kassen og gitaren veier lite. Førsteinntrykk - Må få seg et par nye strenger. Piezoen trenger nytt batteri. Jeg var bekymret for at halsen skulle bli for slank. Ble veldig overrasket. Minner veldig om D profil, ikke like avrundet i kantene mot gripebrett som de andre gitarene jeg har.
  7 poeng
 2. Kjekt å ha for meg som ikke spiller bass 🙂
  5 poeng
 3. Takker. Denne gitaren dobler antall BPM uten at man trenger å øve 😎
  2 poeng
 4. Nei, denne har jeg importert selv. Jeg har store hender og liker godt brede halser, inkludert Gibsons 2015-halser 🙂
  2 poeng
 5. Bare en sånn liten heads up, Cort vil nok miste mye av verdien sin på bruktmarkedet om du finner ut at du skal selge den igjen.
  2 poeng
 6. Grattis, no er det berre å øve!
  1 poeng
 7. Det der var vakkert, Troll. Tipper du får mye glede av den der. Fin pris også. Gratulerer.
  1 poeng
 8. Feeeeet øks! Music Man lager sabla bra gitarer
  1 poeng
 9. Ikke en billig gitar, men sikkert en du kommer til å ha glede av å ha i flere år fremover. Når det gjelder venting: Jeg bestilte en akustisk elektrisk gitar, Ibanez AE325 20. januar. Jeg fikk den, endelig, 13. oktober. Det er en 2020 modell og bygd i Kina, så det og korona har nok mest av skylden.
  1 poeng
 10. regner med NGD betyr ny gitar dag? jeg fikk endelig fatt i det som i mange år har vært øverst på "finne brukt for en ok pris" ønskelisten min: en gibson sj200. nå er den i hus. en gledens dag (og sannsynligvis en søvnløs natt foran meg. vanskelig å legge fra seg.)
  1 poeng
 11. Takker. Du har rett! Betalte i underkant av 15 laken ink frakt. Skulle jeg kjøpt en helt ny i butikk, så ville den kostet rundt 28k (hvis ikke mer) og kanskje vært i omtrent samme stand.
  1 poeng
 12. Du dedikerte får poweramper til bass også, men de pleier ikke å være billige. Like greit å kjøpe en rimelig forsterker med sløyfe og gå i FX return ja. Kan også være at du får bedre resultater rett i front - Det er det jeg gjør.
  1 poeng
 13. Jeg satser på at det er det svidde limet som har blitt strømførende... Det har jeg nå fjerna. Jeg skifter diodene uansett, så nye er bestillt, samt en 4700 uf kondensator, som det er seks av i denne kretsen. Nå som jeg har fjerna R82, har jeg mulighet for å måle etter/bak de to første kondisene, når jeg får på plass de nye diodene.
  1 poeng
 14. Instagram-pluginen som ble brukt for å hente #gitarnorge-bildene fra Insta sluttet å fungere, og det var visst ingen gode erstattere der ute. Likte den funksjonen selv også.
  1 poeng
 15. Blir det samme som å plassere en preamp- eller drivepedal foran en litt halvdvask gitarforsterker. Du kan få mye bedre lyd, men må selvsagt fortsatt leve innenfor ampens begrensninger. Jeg har en helt kurant Ampeg Klasse D-forsterker med en Sansamp Bass Driver DI foran. Forsterkeren er fin den, men mangler litt karakter, så det kan jeg bruke preamp-pedalen til å hjelpe med. Fin kombo.
  1 poeng
 16. 1 poeng
 17. Derfor er det mulig å gjøre veldig gode bruktkjøp på merker som Ibanez og andre merker i samme situasjon.
  1 poeng
 18. Ahh, ser at du har gått opp stien for meg! Takk for tips. Dette kan bli dyrt
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.