Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. nov. 2020 i alle områder

 1. regner med NGD betyr ny gitar dag? jeg fikk endelig fatt i det som i mange år har vært øverst på "finne brukt for en ok pris" ønskelisten min: en gibson sj200. nå er den i hus. en gledens dag (og sannsynligvis en søvnløs natt foran meg. vanskelig å legge fra seg.)
  11 poeng
 2. Aloha... Ny her.. 48 år gammel gubbe, har spillt gitar i ca 40 år give or take... har ikke tenkt å legge planken på hylla ennå🥳 ha en fin kveld.
  2 poeng
 3. Spilte med en som brukte en Sound City av noe slag på bass en gang, det vrengte i bøtter og spann.
  1 poeng
 4. Høres ut som du har tenkt gjennom dette og gjort research - da er det bare å gi gass
  1 poeng
 5. Litt om olje i denne gamle tråden. https://forum.gitarnorge.no/topic/50139-rense-en-oljet-gitarfull-restaurering/?tab=comments#comment-628603
  1 poeng
 6. Endel info på denne gamle tråden.
  1 poeng
 7. Dette er en helt ny verden for meg. Takk for tips! Skal sjekke ampen Endt nevner, og pedaler er selvfølgelig et alternativ... Enda er rabbit hole man kan gå seg vill i
  1 poeng
 8. Fender stratocaster deluxe. Gibson sg 1979 mod.
  1 poeng
 9. Det er en Deluxe PF 2TSB Mexico. Kjøpt i 2020. Tenkte først spare penger å gikk til anskaffelse av en stratocaster affinity og Epiphone special 2.......men de ble solgt igjen fort som fy.
  1 poeng
 10. 1 poeng
 11. Da var omsider en Peavey 6505 + 112 combo, i hus. På bruktmarkedet er gamle 5150 dyre., 6505 er billigere. Kanskje det har med å gjøre at Peavey la produksjonen til Kina, under Bush og Obamas "Make America Bad Again" periode 😉 I tillegg er det også, av en eller annen grunn, lave bruktpriser på comboer i dette landet. Så når ampen også hadde defekt preamp og var deretter priset yttligere i positiv retning, så var det bare å trå til. I beste fall var det bare et gåent rør. I verste fall, en rep på et par tusen. Jeg har lenge lurt litt på denne. 5150 har jo vært godt likt av metallh
  1 poeng
 12. Preamp-rør er ikke det dyreste å få tak i, hvis du er komfortabel (og forsiktig!!) så kan du jo bare bytte ut alle 3 rørene og se om det hjelper. Hvis ikke det hjelper, så vet du hvertfall at du har freshe rør som holder mange år til - pluss et par i reserve. Det er som regel lite i en preamp som kan gå gale, i forhold til at største strømlast ligger i utgangen. Se også om preamp-rørene sitter godt i sokkelen sin, men vask henda med såpe - så du unngå fett/varmebro på rør.
  1 poeng
 13. Velkommen skal du være! Det er mange hyggelige og hjelpsomme sjeler på dette foraet. Men, de blir selvsagt frustrerte over en amatør som meg innimellom... 😊
  1 poeng
 14. Vannbasert eller spritbasert beis funker bra, en grei herdende olje på toppen er lurt. Liberon Finishing Oil er fin, du finner den på maling/byggvaresjapper.
  1 poeng
 15. Helt ubetydelig, og med idéell, tenker jeg på antall, ikke type gitarer.
  1 poeng
 16. Rett og slett en Baja som jeg har tukla litt med. Ruta ut for humbucker, montert inn en GFS. Fender CS Nocaster i bru. Tradisjonell elektronikk med CTS pots og 3 veis vender, i stedet for 4 veis vender og S-1 switch som var originalt.
  1 poeng
 17. Har bestemt meg for binding, freste sporet i dag, har noe trebinding i bestilling fra Kina, om det ikke kommer snart så kan jeg bruke samme binding som på kroppen. Det ble ingen fuckups i dag heldigvis.
  1 poeng
 18. 1 poeng
 19. Da fikk jeg endelig tid til å sette meg ned, og fant egentlig etter kort tid (10 min) at det må være noe med preamp’en.. tok 5 min før det begynte å sprake, og koblet først til en VOX Snake Charmer jeg hadde liggende.. det var slutt på sprakingen, og jeg innså at her har amp’en vært dårligere lengre enn jeg har vært klar over.. koblet til en billig-distortion (danelectro Coolcat Metal) og selv den hørtes 50 ganger bedre ut enn amp’en gjør akkurat nå. Men er det rørene i preamp som må byttes, eller kan det være et annet problem??
  1 poeng
 20. Eller som scenen i filmen Arthur når han satt passe påseglet i baren om ba om en drink til, og bartenderen repliserte: I think you´ve had enough. Arthur svarte: Yes, but I wan´t more than enough.
  1 poeng
 21. Du kan begynne med å sjekke ut om feilen ligger på preamp eller poweramp. Har du en Distortion eller i det minste overdrive pedal liggende? Kjør gutar rett inn i pedal, slik : Gitar - Distortion pedal - FX Return på ampen. Hører du samme skurring, eller er det "bedre"?
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.