Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. nov. 2020 i alle områder

 1. hvis du likevel skal frese bort for å legge inn binding, får du ihvertfall tatt en titt noen millimetre lenger under gripebrettet, for å se om det bare mangler lim ute ved kanten. flammelønn binding er nydelig kombinert med ibenholt gripebrett, synes ihvertfall jeg.
  1 poeng
 2. Spiller du med vreng og merker volumtap, så kan det være utgangsrør som bør byttes. Preamp rør kan eventuelt gi volum drop på cleans, men gjerne mindre vreng på high gain.
  1 poeng
 3. Høres veldig ut som om du bør få bytta rør. Det er sikkert lurt å få ampdoktoren til å ta en ekstra sjekk i tillegg.
  1 poeng
 4. Det er ikke en mulighet å prøve og få sprøytet inn mer lim og tvinge det mer sammen?
  1 poeng
 5. Fikk endelig pickups i posten i forrige uke, så da kan jeg endelig si at denne er ferdig (med forbehold om fremtidig modding, selvsagt). Tenker denne kan få navnet "Browncaster", av åpenbare grunner. Pribora-pickupene jeg bestilte forsvant i posten, så etter en del venting og om og men så fikk jeg tilbakebetalt det kjøpet. Så gikk jeg i stedet for et sett med Bootstrap Pretzel pickups, etter å ha sett dem få en del skryt rundt om (spesielt på TDPRI). Jeg tok også slipepapir og 0000-stålull og pusset ned kroppen litt for å få vekk den verste plastikk-glossen. Det funket høvelig b
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.