Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 27. sep. 2020 i alle områder

 1. https://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?t=86273 Ser på sykkel-vm og surfer, og ble nysgjerrig 🙂 Ser ut som det er en skrue du kan justere selv som fikser dette.
  2 poeng
 2. Fikk hjelp på forumet til hifisentralen. En 180 grams vinyl er jo en del tykkere enn vanlig vinyl så armen løftet seg ikke høyt nok ved retur. Så det var bare å justere høyere armløft så funka det helt fint. Har også fiksa lokket som ikke ville holde seg oppe, med ett par shims i dag. Og ny Riaa. Så nå er alt tipp topp! 🙂
  1 poeng
 3. Kom over denne nettsiden: https://denhemmeligegitaristen.no Synes den var kjekk, og tenkte at kanskje andre her også ville like den.
  1 poeng
 4. Ja, dette er en interessant side om hobbygitarister👍
  1 poeng
 5. jepp, men mobile fidelity er så enormt dyre greier. de har også gitt ut friday nght in san fransisco, men den koster over 1000 kroner på apollon.
  1 poeng
 6. 2001, Peerless. Lenge hatt lyst på en stor jazzboks med P90, men er uvillig til å punge ut for Gibson. Denne er ikke dum, godt håndverk og god spillefølelse hele veien. Dessuten sjelden på bruktmarkedet; muligens den mest ettertraktede av nyere Epiphone-gitarer. 25,5 tommers mensur er hyggelig for en Fender-mann. Trenger atskillig oppsett, og det er den i ferd med å få. Pickupene holder som ventet ikke helt mål, men det skal også bøtes på. De er riktignok AlNiCo, men med en motstand på 11,5 KΩ blir de for høye og mørke i klangen for min smak. Pen å se på, synes jeg.
  1 poeng
 7. Nja, om pc'n bruker mer strøm, så varmer den også mer da. Da bruker panelovnen mindre strøm. Nye minaraler skal utvinnes, og en nye pc'n skal settes sammen og fraktes halve jorda rundt. Og den gamle skal transporteres og destrueres, sannsynligvis havne på en dynge et sted i Ghana. Nei, jeg mener forurensning og klima regnestykket hadde sett bedre ut om ting varte mye lenger.
  1 poeng
 8. Hvis du har gyldige lisenser på Win7, kan du fortsatt bruke de nøklene til å skaffe deg win10- lisenser uten at det koster fem øre. Win10 er et bra operativsystem. https://www.howtogeek.com/266072/you-can-still-get-windows-10-for-free-with-a-windows-7-8-or-8.1-key/
  1 poeng
 9. Windows Pro har vel bare mer ekstra programvare du ikke trenger til hjemmebruk? (Som du antakelig ikke trenger til "proffbruk" heller???) Min filosofi når det gjelder Windows, er å fjerne mest mulig av ressurskrevende ekstra-programmer. Få bort alt som ikke er nødvendig! Spesielt med tanke på å få pc'en til å yte best mulig med tanke på det du ønsker å bruke den til.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.