Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. sep. 2020 i alle områder

 1. Hadde egentlig en bestilling inne på en Epiphone Dobro Hound Dog med forventet levering i månedsskiftet- men så dukket den plutselig opp på Finn.no - godt over en 1000 lapp spart for modellen over den jeg hadde bestilt. Så nå er det bare å øve på slidespillinga. Gitaren er nesten ikke brukt, men er noen år gammel. Finner ikke noen informasjon om serienummer etc (kan det ligge under resonatorkassa?)
  5 poeng
 2. Bestilte 18. juli, og den ble levert på døra av DHL i dag. Har bare koblet den opp og såvidt testet at den funker både som gitaramp og Bluetooth høyttaler. Førsteinntrykket er at det er en kraftig bt høyttaler, og at den skal duge godt som det den er beregnet for, øvingsamp til hjemmebruk! Sjekket også at appen funket. Det gjorde den, og jeg testet et par ampmodeller rett ut av boksen, og det hørtes helt OK ut! Skal nok få testet den mye de nærmeste dagene! Ellers har mange klaget på støy i ampen, min var helt stille! Den er ganske liten sammenlignet med roadster toppen......
  4 poeng
 3. Da kan vi endelig presentere en singel fra den nye plata vår! Vi er veldig stolte. Det kan vel beskrives som svært riff-basert black metal hvor vi ikke er redde for å verken thrashe eller rocke litt.
  2 poeng
 4. Midt i en hektisk flytteprosess. Måtte bare fyre opp rørforsterkeren og ta en rask jam for første gang på leeenge i den kommende kosekroken 😊
  2 poeng
 5. Valgte å gjøre det litt mørkt og dystert, men finishen på den er faktisk veldig mørk. Er sånn ca 0,5 blendere undereksponert, men lyset er kun en vanlig glødelampe så selv med justering av hvitbalanse er det ganske varmt som gjør at det føles mørkere enn det egentlig er.
  1 poeng
 6. Takker! Når det gjelder å kjøpe brukt, så fant jeg en billig rørforsterker i nærheten på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=189639038 Kombo med to tolvtommere og 18W for 500 kr er jo nesten som å få den kastet etter seg. Men, den er for stor for en som selv har plassmangel og jeg tror at lyden blir for voldsom.
  1 poeng
 7. Sikkert flere som vil like denne:
  1 poeng
 8. Du roper litt i skogen 🙂 Forsterkere er ulikt voicet. Også innenfor samme merke. Rørbestykningen og rørtyper er kun grovt retningsgivende for lydkarakteristikken (f.eks 6L6 vs EL84). Samtidig vil rør av ulike fabrikat også påvirke lydkarakteristikken. Å lese anmeldelser, se på- og lytte til tester på YouTube osv vil kun bidra til å evt komme seg frem til en short-list over aktuelle kandidater. Jo flere man leser, jo bedre inntrykk vil man kunne danne seg. Først bør du definere hvilke egenskaper/funksjoner en amp skal ha, inkl ønsket effekt. Deretter prisrange.
  1 poeng
 9. Grunnen til at rørforsterkere har kommet med innebygd attenuator eller effektredusering, er jo fordi de fleste ønsker seg overstyring (vreng) av utgangsrørene på lavere volum. Hvis du ønsker deg en fin clean pedalplattform til hjemmebruk, ville jeg valgt en amp som IKKE knekker opp på lavt volum. Ja, du kan si at 40 rørwatt er alt for mye for hjemmebruk, men det gjelder først og fremst hvis du ønsker å presse ampen slik at den knekker opp selv. Men så er det jo slik som flere nevner, at en rørforsterker ofte spiller veldig høyt med volumknotten på 1, og så er det liksom ikke noe mellom 0
  1 poeng
 10. Jeg er redd for at du må få startet maskinen med Win7 for å få godkjent nøkkel til Windows 10, Se lenken jeg la ut for detaljer. Ut over det, så stemmer det som flere her har nevnt, "farten" på Home- versjonen er helt lik som på de dyrere versjonene. Det samme gjelder stabiliteten. Ikke noe av det du får med "ekstra" spiller noen rolle når det gjelder musikkproduksjon. Det er ikke bestandig det er smart å "gjenopplive" gammel maskinvare for å bruke det til musikkproduksjon. Jeg fant fram en veldig sprek men avlagt maskin her, ble brukt til videorendering i en tidligere jobb, den
  1 poeng
 11. ^^ Den Argonspilleren er, som du selv har opplevd, ikke spes bra. Det samme gjelder egentlig alle de billige entry-level spillerne. For å få en ok spiller ny i dag må man opp i rundt 10K, men det finnes jo en god del ok på bruktmarkedet. 2-3K er i snaueste laget på bruktmarkedet, om det skal inkludere en ok PU, men man kan jo være heldig. Vil egentlig ikke komme med noen direkte anbefaling uten å vire noe mer om hva du er ute etter. Selv har jeg ikke mindre enn 5 spillere. Hovedspilleren er en ganske greit spec Linn LP 12. Videre en Thorens TD-2001, 2 stk B&O tangensialspillere.
  1 poeng
 12. Trengte en spiller i stua så kona kunne spille Beach Boys platene sine! Da ble det en billig Denon DP-29J, kjøpt på HiFi Klubben. Helt OK spiller, som iallfall går jevnt og trutt, med auto start og stopp. Anbefales nok ikke til hi-fi nerder..... I kjelleren har jeg selv en Technics SL-D2 som sikkert er over 45 år gammel nå! Bortsett fra at hengslene til lokket er knekt er den skikkelig bra! De dukker opp på Finn av og til. Den er jeg kjempefornøyd med!
  1 poeng
 13. Sommerkroken. 🌻🌼🍸🧊 Ikke spør meg om den siste emojien, jeg får f@ęn ikke sletta den heller vettu. Sånn er det når man begynner å lefle med emojis. 🤨 Holdt meg langt under 200 stk. grensen også.
  1 poeng
 14. Mitt lille krypinn tar mer og mer form. Mangler et teppe og litt lengre kabler så jeg kan plassere ampene til siden så jeg får skrivebordet midt i rommet. Ignorer rot og lysslynger som henger og slenger bak skrivebordet... Stolen er i lilla velur, det er på en måte min versjon av Casting Couch.
  1 poeng
 15. Kosekroken begynner dessverre å bli full... Hentet hjem et 4x12 Vox kabinett som stod på jobb til bruk med Selmer Treble ‘n’ Bass 50-toppen min. Ikke akkurat den perfekte stue-rigg, men moro lell. Den kan skimtes bak gitarene. Det største problemet med at kroken er full er at det gjør det vanskelig å legitimere flere gitarkjøp overfor min bedre halvdel...
  1 poeng
 16. Gårsdagens kosekrok
  1 poeng
 17. Jepp. Sånn helt uten annet enn anekdotisk erfaring vil jeg mene at det ikke er laminat, ihvertfall. Man tror jo at man kan høre slikt, men jeg skal ikke påstå noe her. Det hevdes uansett på alle medier at det er heltre. Noen feriedager nå, og jeg finner meg selv med denne stadig vekk. Rett og slett en ordentlig hyggelig gitar!
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.