Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. sep. 2020 i alle områder

 1. Å lurer på om XXX er noe for deg basert på andre menneskers meninger om dem er litt som å avgjøre om du liker sushi basert på hva folk skriver om sushi. Gjerne i et veganerforum. Hele musikkbransjen er full av "holy grails" - og mennesker som påvirker andre menneskers meninger om noe så sterkt at de VET at dette bare er best - eller verst. Gjerne anekdoter om dårlig eller suveren kvalitet. Hvor mange influenseres videoer har du sett på youtube? Vet du at du har sett en - etterpå? Det finnes ikke noe "rett" og "galt" - men smak og preferanser. Ikke godt å finne ut av det ved å bruk
  5 poeng
 2. Da kan vi endelig presentere en singel fra den nye plata vår! Vi er veldig stolte. Det kan vel beskrives som svært riff-basert black metal hvor vi ikke er redde for å verken thrashe eller rocke litt.
  2 poeng
 3. +1 på SunMaster sin post her, og kan i tillegg nevne at Andertons videoer er kanskje ikke verdens beste pekepinn i forhold til meninger, i hvert fall, siden de som bedrift og med Chapman, som vel er sponset av både det ene og det andre, har visse interesser bak videoene de legger ut.
  1 poeng
 4. da var ny spiller i hus, og satt opp. nydelig. man har ikke levd før man har hørt ulver-kveldssanger og slutten på avatasia-the seven angels på en god lp-spiller, gjennom en god hodetelefonamp og et godt sett hodetelefoner. ren nytelse. så da er setupen: technics sl 1500c questyle 600i audeze lcd-2 closed backs
  1 poeng
 5. Tror du finner noen på YouTube som ikke liker en hvilken som helst amp. Blackstar lager topp amper til gode priser.
  1 poeng
 6. Jeg vil anbefale å sjekke ut Fender Princeton Reverb (12 W) og Fender Deluxe Reverb (22 W) i ‘65 reissue utgaver. De har 6v6-rør i sluttrinnet, noe jeg synes låter veldig bra. De låter fint på stuevolum også. De er gode plattformer for pedaler.
  1 poeng
 7. Nash, MJT, Gotoh og Lollar. Sånt blir det en god Tele av!
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.