Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. sep. 2020 i alle områder

 1. Fikk plutselig låne Waza Air i helga, så da er det bare å kose seg.
  2 poeng
 2. Prøver meg for første gang på et noenlunde skikkelig modprosjekt. Så langt i livet som gitarist har jeg aldri gjort noe mer avansert enn å skifte et plekterbrett, så vi får se hvordan dette går 😄 Målet mitt er å bli komfortabel nok med prosessen til at jeg kan gjøre modifikasjoner selv fremover, i stedet for å bare selge en gitar når jeg finner ut at den ikke passer meg helt likevel. Jeg er fullt klar over at å gå tungt inn for å modifisere en Squier er et tapsprosjekt økonomisk sett, men jeg har lyst på en Thinline med vibsystem og 9.5" radius, så da var dette en halvveis oppegående måte
  1 poeng
 3. Her er Engl E633 Fireball 25 - 25W Rørforsterker: Her er videoen fra han norske i Oslo på YouTube: Jeg gleder meg til neste video fra ham om forsterkeren. Da skal han prøve ut om den duger som pedalplattform. Jeg har tenkt å prøve en rørforsterker etter kun å ha holdt meg til transistor til nå. Dette er en kandidat til en god pris.
  1 poeng
 4. Ikke hvis du har win 7 Pro. Jeg har installert opp til mange ganger med denne nøkkelen.
  1 poeng
 5. Jeg har hatt en Fireball 60W versjon, den første som kom ut. Den var hissig! Meget aggressiv og tight som juling. Den hadde en fin clean kanal, men vrengkanalen var forberedt high gain. Ingenting imellom. Slet litt med at den ikke kuttet i lydbilde i band, men har hørt at versjonene etter skal ha utbedret dette 😊 Spennende amp da, kunne tenkt meg en sånn! Men da gjerne i tillegg til en snillere amp.
  1 poeng
 6. Glamour shot før gitaren rives ned til grunnen og bygges opp igjen (eller bare blir liggende i deler fordi jeg har tatt meg vann over hodet)
  1 poeng
 7. det er flere fordeler med pro, men ingen av de er relevant for musikkproduksjon. i det hele tatt.
  1 poeng
 8. Det var jo ikke bra at det var månedsvis siden sist post. Godt jeg har noe å bidra med! 2017 Telecaster Elite - med Lindy Fralin Blues Specials i stedet for N4.
  1 poeng
 9. Har Tele gått av moten? Månedsvis siden sist post. Uansett - hadde Tele'n min hjemom en tur for å montere straplocks, så passet på å ta et bilde av den i samme slengen. 2009 American Standard med SD Quarter Pound i bridge. Solid rockeøks med akkurat nok harryfaktor!
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.