Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. aug. 2020 i alle områder

 1. Noe misvisende overskrift da jeg ikke fikk noen av dem i dag, men fordelen er da at mange honeymoon-superlativer kan unngås. Det er altså snakk om en Wizard Modern Classic I og Suhr SE100. Begge to er og har vært drømmeamper ganske lenge, Wizarden spesielt etter jeg prøvde en for kanskje fem-seks år siden og hadde egentlig planlagt å bygge en klone av den i sommer. Suhren har jeg brukt mye tid på å prøve og etterligne i JCM800en min, men nå slipper jeg det og kan la den være en JCM800 (eller noe i nærheten i hvertfall) 😝 De er ganske vanskelige å review'e da de egentlig må oppleves for å
  5 poeng
 2. På tide med ny challenge kanskje? Akkorder: Dm - F - Cmaj7 - Fmaj7 Regler: Ingen regler. Følgt akkordene sånn ca, pynt på dem, stokk litt om her og der.
  1 poeng
 3. Nå er vel heller ikke nitrocelluloselakk korrekt på en 79-Strat, Fender gikk over til polyuretan på slutten av 60-tallet og polyester på 70-tallet.
  1 poeng
 4. falck musikk fører goldtone sine prudukter, så hør med de. https://goldtonemusicgroup.com/goldtone/catalog.php?cat=tenor-guitar
  1 poeng
 5. Jeg har dibs på SE100'n 😎
  1 poeng
 6. Rått. 2x drømmeamper dette her. Du så endte opp med hoffmann ampen ja, er ikke så mange av de her til lands. Flere bilder og lydklipp er alltid tøft.
  1 poeng
 7. Tja. Nå var vel nitro/cellulose-basert lakk en vanlig base for bil/mc-lakk i gamle dager. At de som driver et "ordinært" lakkeringsverksted trolig ikke har vært borti, eller har mulighet er nok sikkert riktig. Men det er noe annet med de som har spesialisert seg innen mer customrelatert lakkering, der flere også lakkerer veterankjøretøy. Det koster akkurat en tlf-samtale å sjekke, men kanskje like greit å kontakte de som "kun" lakkerer instrumenter.
  1 poeng
 8. Eugen sitt verksted er vel tatt over av Frank Hovland nå? Vet ikke om han driver med lakkering.
  1 poeng
 9. De fleste som driver med bil/mc har ikke så mye kjennskap til nitrolakk, selv om de nok klarer å lakkere en burst.
  1 poeng
 10. Ble gjort for ca 5 år siden men tror han fortsatt holder på. Han brukte helt korrekt farger og nitro, ble ekstremt bra. Er en gammal strat og den ser helt autentisk ut. så også at Oslo Instrumentfabrikk hadde gjort en bra jobb på en annen gitar.
  1 poeng
 11. Selv om hun i hovedsak lakkerer Bil/MC-relaterte produkter vil jeg tro at det å lakkere opp en gitarkropp til 100% strøkent resultat er en "walk in the park" for Camilla: http://www.mclakkering.no/
  1 poeng
 12. sluttet ikke henki (eugen) for flere år siden? hvis du ikke finner noen som gjøre det, kan det være fornuftig å snakke med tatovører. har inntrykk av at en del av de driver med airbrushing og slikt.
  1 poeng
 13. Jeg har en strat med refin av http://www.eugen.no som er kanonbra. Ellers så er visstnok Husemoen på Lillehammer Da Shit.
  1 poeng
 14. Og jammen hadde du rett! 😊
  1 poeng
 15. Nei, er veldig stolt av meg selv som klarte å la være😂. Var med i prosessen, men ble litt usikker på trussroden og om luksusfellen har ledig kapasitet til høsten.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.