Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. aug. 2020 i alle områder

 1. Jeg har hatt en Vox AC15C1, og likte den veldig bra. Den var med greenback, og hadde en fin vintage mojo over seg. Jeg solgte den for å få en AC30 for mere headroom. Dette er jo klassiske amps, og egentlig ikke så mye til high gain. Jeg tenker på Vox'en som en god clean/dirty lyd, som er perfekt til breakup toner, og lyder himmelsk med telecaster. Den sitter veldig bra i et mix fordi tonen er så fokusert, og kanskje noen kalder dette for "boxete" når de hører den solo. Jeg likte min AC15 veldig bra, og min AC30 like bra. Det er en av de amps som digitale emuleringer ikke klarer, synes jeg. Bru
  2 poeng
 2. Clean kanalen låter jo flott... vreng kanalen var vel så som så syntes jeg. Hadde en 50W for en del år siden. Prøvde den aldri i band, men sånn ettertid lurer jeg på om clean kanalen sitter godt i miksen. Ikke spesielt høylydt amp og veldig silkemyk, fin clean når en sitter hjemme... sånn i ettertid lurer jeg på om den ville drukna med ett band. Har du prøvd? edit: jeg har en tendensen til å få Marshall vreng til å låte barbermaskin, mens andre får de samme ampene til å låte knall... så... ref. vreng kanalen mener jeg... ikke knekt koden jeg.
  1 poeng
 3. Testet denne en gang jeg var innom i døren hos Falck. Klarte rett og slett ikke å la være å tenke på den, og slo til i etterkant. Det jeg likte spesielt godt med gitaren (utenom en behagelig vekt rundt 3,5kg) var en helt herlig 60’s slim taper neck profil. Egentlig er halsen ganske så fyldig, men uansett en annen profil enn 50’s som blir litt for klubbete for mine hender. Amber Spirit of 59 pickups er også nydelige. Åpne og fine i lyden. Keeper!
  1 poeng
 4. Fin. Hvordan ble det med den Maybach SG'en? Var ikke det også en keeper? 😎
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.