Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. aug. 2020 i alle områder

 1. Testet denne en gang jeg var innom i døren hos Falck. Klarte rett og slett ikke å la være å tenke på den, og slo til i etterkant. Det jeg likte spesielt godt med gitaren (utenom en behagelig vekt rundt 3,5kg) var en helt herlig 60’s slim taper neck profil. Egentlig er halsen ganske så fyldig, men uansett en annen profil enn 50’s som blir litt for klubbete for mine hender. Amber Spirit of 59 pickups er også nydelige. Åpne og fine i lyden. Keeper!
  7 poeng
 2. Har du vurdert Fender Bassbreaker serien? Kan også støtte Hot rod deluxe som foreslått over her. Begge 2 er kanon amper, men vreng kanal låter i mine ører mye bedre på bassbreakeren, men det kan jo lett fikses med en fin vrengpedal foran hot roden.
  2 poeng
 3. Tunge som pokker, så om en vil ha AC30 så vil jeg anbefale topp/cab... AC15 har litt lite headroom, men ideel om du vil ha en amp som knekker på mer fornuftig volum, men ikke om en vil ha cleant helt inn i evigheten...
  1 poeng
 4. Finfin gitar det der... tror jeg testa den for ett par uker siden. Grattis...
  1 poeng
 5. Hvis du liker AC15, men syns det er for lite clean headroom i den, så er det en AC30 som bør testes. Du vil også få mer clean headroom i en AC15 hvis den har en Blue Alnico høyttaler. Det vil også låte annerledes.
  1 poeng
 6. 1 poeng
 7. Twin Reverb ville jeg unngått til hjemmebruk. Har du noen referanser på gitarlyd du liker? Jeg stusser litt over beskrivelsen av AC15-opplevelsen. For det første så kjenner ikke jeg til noen AC15 med high gain kanal, så jeg regner med du mener Top Boost-kanalen (som forøvrig brekker kjempefint, ja). Slik jeg har lært ampen å kjenne så brekker vel Top Boost-kanalen før normal-kanalen. Jeg må også spørre om du eksperimenterte med mastervolumet? Metallhode og AC15 rimer ikke i mitt hode... 🤔. Dette må vi komme til bunns i! At du ikke liker ampen er jo streit, men det høres kanskje ikke
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.