Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. juli 2020 i alle områder

 1. 2 poeng
  Da har jeg fått montert et sett med BKP Painkiller i denne. Dommen er at gitaren er hakket kvassere enn hva jeg såg for meg. Imponerende lav action, lett i vekt, god sustain og lettspilt. Halsen er noe tykkere enn jeg hadde sett for meg. Nærmere en Gibson 60s profil. Den har ikke den punchen og bassresponsen som noen heavy gitarer har, men tror det kan bli en skikkelig bra rockeøks med et sett pickups som har noe lavere output enn BKP. Karakter: Spillbarhet og lyd, så er denne en klar oppgradering fra MIJ Kelly KE3 som jeg postet lenger oppe. Tror nypris på disse lå på rundt 7k for Korea og 4k for China med egne Dean Humbuckere. Denne er fra Korea og har svart binding i motsettning til andre Dean Explorer av lignende type. Grover tunere, string through. Fin gitar!
 2. 1 poeng
  Hm, har du bilde av gitaren? Hvor mange pots har du totalt? To humbuckere? Støy på begge? Hvis det bare er en tone og en volum, så har du sannsynligvis en felles kondensator for begge pickups som kan gi støy. Litt rart at den avgir støy for volumpotten, men mulig begge pottene aktiviserer filteret som kondensatoren besørger og gir støy via den? Ville forsøkt å bytte den.
 3. 1 poeng
  Nærmer meg halvveis nå. 10 bånd er tilnærmet ferdig og siste finish med slitt 1000-papir før "polering" gjenstår på de.
 4. 1 poeng
  Impulskjøp på FInn. Har jo allerede en modelleringsforsterker (Mustang II), og trenger overhodet ikke flere effekter. Jeg har i tillegg flere pedaler i en koffert som nå bare ligger der. Enda. Denne skal visstnok (omtaler på nett) være enkel å bruke, heldigvis fulgte det med bruksanvisning.....! (Selger var nybegynner og syntes den ble for komplisert) Slettes ikke en ueffen liten sak dette! Mange svært gode fabrikkpresets, men enn så lenge knoter jeg litt med å endre, lagre, bruke etc. Men som sagt: denne er LITEN! Kan ikke forestille meg å skulle bruke denne på en gig (ikke at det er aktuelt) Expressionpedalen får man så vidt tre tær (str 43) på - og man kan vel glemme å bruke denne med andre sko enn Converse....og DET har jeg blitt litt for gammel til. Jaja, kosta ikke all verden, lyder godt - og jeg har et nytt leketøy. Om noen har erfaring med denne og har noen gode tips: kom med dem! PS: Jeg kunne ha postet denne i nylig kjøpte musikkutstyr, men ser jo poenget i å lage egne tråder for å gjøre foruminnholdet bedre søkbart. Det er flere som har poengtert dette den siste tiden, så jeg prøver etter beste evne. Dersom jeg har misforstått intensjonene ønsker jeg tilbakemelding....
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.