Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. juli 2020 i alle områder

 1. 3 poeng
  Storbyferie i Fredrikstad! 🙂 Noe må man jo ha å plukke på i pausene mellom sightseeinga og shoppinga ! Capek BRDY . 8-)
 2. 2 poeng
  Da har den kommet i hus (les: hytte). Den ble sendt med ekspress over natten (posten.no) og kom som avtalt i morges. Jeg har rengjort og polert gitaren, før jeg testet den med det innebygde Fishman Ellipse Aura systemet. Det synes jeg ikke noe om, så det er foreløpig demontert. I de tilfeller gitaren skal mikkes opp, blir det i forbindelse med innspillinger og da bruker vi noe annet (som helt sikkert låter bedre). Fordi dette et en av veldig få akustiske gitarer jeg har eid med stålstrenger og fordi jeg ikke klarer lyden av roundwound strenger, puttet jeg på Tomastik Infeld Jazz Swing (flatwound). Disse bruker jeg på archtop’ene og er fornøyd med det😊 Halsen ser ganske bra ut, men gitaren har større strengehøyde enn jeg liker, så jeg må trolig jobbe litt for å få den ned. Nuten er lavt filt og med en ganske rett hals, er broen litt høy etter min smak. Jeg har lyst til å slipe ned broen, men er redd for at det kan føre til klirr. Jeg har kitt lite verktøy her, så det spørs om jeg bør vente til jeg kommer hjem. Spesifikasjoner: 2012 modell Body Shape Super Jumbo Top Sitka Spruce Back Flame Maple Side Flame Maple Bracing Traditional hand-scalloped X-bracing Binding Multi-ply top, multi-ply back Finish Nitrocellulose Neck Material Two-piece maple Profile Round Scale Length 25.5" / 647.7mm Fingerboard Material Rosewood Fingerboard Radius 12" Number Of Frets 20 Frets Standard Nut Material Tusq Inlays Mother-of-pearl Graduated Crowns Hardware Tuner Plating Gold Bridge SJ-200 Moustache™, Rosewood Saddle Material Tusq Tuning Machines Grover Rotomatics w/ Kidney Buttons Pickguard SJ-200 Truss Rod Cover B/W Bridge Pins Tusq Electronics Fishman Ellipse Aura
 3. 2 poeng
  Update: Denne rakkeren liker ikke gig-volum. Den låter som tidligere beskrevet helfett på stuevolum (høyt nok til at katta får bakoverører og forlater rommet), men over et visst nivå blir den litt for spiky gitt. Mulig det kan avhjelpes med en annen høyttaler. Heldigvis har jeg sluttet å spille ute blant folk, så det betyr uendelig lite. Tenkte uansett å gjøre oppmerksom på min opplevelse. 40 transistorwatt er bare det. Transistorwatt.
 4. 1 poeng
  Gratulerer, nydelig Gibson👍
 5. 1 poeng
  Banjo i Østfold? Paddle faster sier jeg bare... 😎
 6. 1 poeng
  Nei men, hva er nå dette? Prosjektet var ikke helt dødt altså, bare satt litt på vent mens jeg har bygd forsterkere. Men nå har den fått på strenger! En del justering igjen, og lodde preamp, så kan den plugges inn.
 7. 1 poeng
  Tre Sandberg basser og tre Collings kasser f.eks ! 🙂
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.