Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 20. juni 2020 i alle områder

 1. 2 poeng
  Denne kom inn døren her i går. Jeg hadde ingen kjennskap til merket fra før, men ble nysgjerrig når det dukket opp som bytteforslag. Jeg undersøkte saken og ble overbevist om at denne bør eies og prøves. Det er en såkalt «boutique» amp, håndlaget av et lite verksted i USA. Ampen er utstyrt med gode komponenter og har minst en finesse som jeg ikke har sett andre steder; en bryter som gjør at man kan velge mellom planke og hollowbody (plank - f-hole) type gitar. Her er de obligatoriske bildene: Den skal være bygget med utgangspunkt i Fender Bassman fra rundt ‘63. Jeg har hatt en del ulike Fender rørforsterker opp igjennom og legger merke til at tonekontrollene på Blondshell responderer ganske annerledes enn Fender sine. Jeg spiller den med hollowbody gitarer og har koblet den opp med et 210 heltre furukabinett bestykket med Jensen c10q. Jeg synes det låter fint😊
 2. 2 poeng
  Ei lita hemmelighet om gitarsnobberi rundt humbuckers vs. single coils, eller 24" vs. 25,5", eller tretype, eller fasong, eller hvanuenn: det spiller absolutt ingen rolle. Folk bruker det de liker, som igjen er, 80%+ av tida, basert på hva de tilfeldigvis hadde tilgang på når de begynte for alvor å spille. Hva du spiller er viktigere enn hva du spiller det med. Og ikke engang hva du spiller er det viktigste; det viktigste er bare å spille. Så finner du ut hva du skal spille det med etterhvert.
 3. 1 poeng
  Tusen takk for bra innspill ! Joda, har testa litt og sett litt rundt. Kan så lite om treverk og ikke nok om coils/humbuckers... Men vil ha en gitar med god sustain. hører gode ting om PRS igjen og igjen , så det skal sjekkes ut hardt:) Ha en god dag videre.
 4. 1 poeng
  Tonekontrollene på en blond '63 Fender Bassman reagerer også annerledes enn på andre Fender forsterkere. Gratulerer! Har du lyst til å sammenligne med en original, så si i fra.
 5. 1 poeng
  Tusen takk for innspill! Skal jeg sjekke nærmere ut... Ha en god dag videre
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
  Grattis med fin amp! Ligger noen videoer med bland annet Buzz Campbell på YouTube der denne ampen blir demonstrert, og det låter definitivt interessant!
 8. 1 poeng
  Plank / F-Hole? Hva skjer når du knippser på bryteren når du bruker hollowbody? Regner med en slags diskantkompensasjon.
 9. 1 poeng
  Sånn helt ut fra total gubbemodus: Du får minst fire suverene gitarer for 30k. MINST. Men ellers er vel @Imaginos inne på noe.
 10. 1 poeng
  Gibson Les Paul R8, ligger fra 25k på finn.no
 11. 1 poeng
  litt vanskelig å svare på spørsmålene dine, uten å vite hvilke preferanser du har, og hvilken musikk du skal spille. men om budsjettet ditt er 30k+, er jo en gibson es335 innen rekkevidde, en gitar som er forholdsvis bredspektrum når det gjelder bruksområde. som du sier, prs er innen rekkevidde. de beste seriene til esp, fender customshop. når du bikker 10000, skal du være ganske uheldig om du kjøper noe som er skikkelig dritt. en prs til 35000, som er helt lik, lydmessig og materiellmessig som en ibanez til 15000 finnes ikke, s en skikkelig sammenligning blir vanskelig. en ibanez til 15000 er nok en skikkelig god gitar, om den dekker behovene dine, og er bygd slik du vil ha den. vær klar over at ibanez veldig ofte har floyd rose eller lignende tremolo, noe som gjør den en del vanskeligere å vedlikeholde på egen hånd. er du låst til nye gitarer? ellers har man jo eldre japanske yamaha (sg2000, sa), gibson les paul/sg custom, tidlig 80-talls esp navigator, en annen ting er jo forsterkern din. hva bruker du, og skal den eventuelt oppgraderes/skiftes ut?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.