Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 22. mai 2020 i alle områder

 1. 1 poeng
  Hvis du vil ha et meget bra innspillingsprogram (DAW) er Cakewalk gratis nå. https://www.bandlab.com/products/cakewalk Innstruksjon finner du på youtube. jeg anbefaler denne serien fra Creative sauce (anbefales også for brukere av andre daw) anng. dårlig lyd på mikk: Jeg vil tro at du brukte en studiomikk (kondensatormikrofon) som trenger strøm (fantompower) fra lydkortet, brukte du det? Og du stillte vel innput gain på lydkortet sånn nogenlunde?
 2. 1 poeng
  Mitt første pedalbrett som det er lagt litt tanke bak, og ikke bare noen pedaler på ett brett. G50>tuner>wah>808>rat>switcher>phaser>chorus. Switcheren fungerer som en kanal switch for ampen og legger til reverb og delay når den er på clean kanalen. Ikke en fryd for øye, men det fungerer, og jeg trenger aldri trykke mer enn en gang for å havne der jeg vil
 3. 1 poeng
  Ja, veldig. Gir ett stort repertoire av effekter, og det meste lyder bra. Bruker dual funksjonen hele tiden på 500 boksene, og stereo til wet/dry og keyboard. Bruker dem også som insert effekter i daw, så veldig alsidige, og ganske billig når de kan brukes til så mye..
 4. 1 poeng
  Har en Blackstar HT1-r også, kan anbefale den med.
 5. 1 poeng
  Den forsterkeren jeg bruker mest nå er en Blackstar ID:Core 40 (2x20 Watt). Står på pulten på hjemmekontoret. Jeg kjøpte min brukt for 900 kroner og angrer ikke. Har ikke bluetooth, men jeg kjører uansett for det meste forsterkeren inn i lydkortet og bruker hodetelefoner når jeg klimprer hjemme for tida. Da er det ikke noe problem å kjøre backing tracks e.l. Forsterkeren har MP3 inn i form av minijack. Men som Troll skriver - det er ikke helt rørfølelsen uansett. En Blackstar HT5(R) er et godt valg hvi du vil ha en rimelig rørforsterker. Kjøpte en brukt HT5 topp (ikke r - som betyr uten reverb) med et 12" kabinett for 1500 på Finn til jr til jul. Knallforsterker.
 6. 1 poeng
  Da tror jeg at brettet erklæres fullt - og vel kanskje endelig. Pedalrekkefølge inn øverst til høyre A-B boks (ikke en nødvendighet men gjør gitarbytte enklere -> TU-2 -> så ned til Fuzz Face (germanium) -> inn i phaser -> muff (rams head) -> boost og TS i en boks -> Klon av en klon -> Tremolo -> Chorus+ -> Flashback 2 delay. Lille boksen nederst til venstre er for tap tempo på delaypedalen og den med stjerna er for kanalbytte på Blackstarforsterkeren.
 7. 1 poeng
  Hei du, Har dette instrumentet også. Har sett på denne videoen hvor det er en som stemmer om sin guitalele og tips til det. Han bruker tester ut 3 forskjellige typer strenger ment for korte gitarer. Og endte vel opp med noen kvalitetsstrenger til en stiv pris.
 8. 1 poeng
  Artig å teste to like gitarer med forskjellige pickups. Den med EMGer tilhører en kollega, den med BKP er min.
 9. 1 poeng
  Dagens variant
 10. 1 poeng
  Fornøyd med de Boss-boksene? Vurderer selv OD 200.
 11. 1 poeng
  Kan ikke få understreket nok hvor viktig en god set-up er. Sikker på at mange av gitarene jeg har kjøpt brukt på Finn, selges fordi eieren har hatt rævva oppsett og dermed tror gitaren er kjip.
 12. 1 poeng
  Tilbake fra den obligatoriske «ny gitar»-servicen. Set-up og båndslip. Fra ubehagelig høy action til «spiller som smør» 🥰 Denne skal få max spilletid fremover.
 13. 1 poeng
  Ny på Gitarnorge her. Bor i Danmark, derfor navnet. Men fødd i Porsgrunn, og tjent verneplikt på Stjørdal, Stavern og Bodø for en del år siden. Kommer på Lillehammer en gang i mellem. Spilt gitar siden teenageårene on/off, og er nå 50. Gitaren lever stadig, og har mye moro med det. Tuller med litt hjemmestudio, skriver litt egne sanger, og liker mye forskjellig musikk. Mye gitarister så som Knopfler, Ritenour osv. men også norske greier som Odd Nordstoga, Hellbillies osv. Sitter som folk flest hjemme i corona stua, leter etter tidsfordriv, og forumet her så hyggelig ut, så her sitter jeg med kaffi sent på kvelden og leser med. Det norske er litt rustete da jeg kommuniserer mest på dansk og engelsk til daglig, men om det glipper, da vet dere att det er dansken som sliter litt.. Gleder meg til att få poste og skrive litt manna prat her. Ses!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.