Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. mai 2020 i alle områder

 1. 1 poeng
  Stremmer ganske bra. Og det virker som Precision er dyrere enn Jazz. Vil også anbefale Fender Japan. Ligger helt opptil USA spør du meg. Prismessig midt i mellom Mex og US.
 2. 1 poeng
  Hei. Først så kom melodien som jeg syntes liknet veldig på Sugarcubes "Birthday". Noe den kanskje ikke gjør så mye. Og da jeg skulle lage noe mer på den så tenkte jeg at jeg skulle lage noe som minnet om Iron Maiden. Det hadde jeg ikke gjort før. Resultatet ble helt greit syntes jeg. Ble litt vanskelig med å få alle gitarene til å mikses sammen. Jeg er ikke veldig flink til det.
 3. 1 poeng
  Spar litt til, og se om du finner en Boss Katana.
 4. 1 poeng
  Likte det veldig godt fram til ca. 1.20. Da ble det lydbildet tynt, og det programmerte trommesporet ble veldig framtredende på en negativ måte. Fint gitarspill! Etter 3.07 er du tilbake på temaet som funker fint.
 5. 1 poeng
  Brukt Laney CUB10 kan være veldig interessant forsterker for hjemmeøving.
 6. 1 poeng
  Blackstar Fly 3 brukes hyppig her, iallefall. Bluetooth er iallefall et must (streame backingtracks og låter du kan øve til). Genial liten sak
 7. 1 poeng
  Da tror jeg at brettet erklæres fullt - og vel kanskje endelig. Pedalrekkefølge inn øverst til høyre A-B boks (ikke en nødvendighet men gjør gitarbytte enklere -> TU-2 -> så ned til Fuzz Face (germanium) -> inn i phaser -> muff (rams head) -> boost og TS i en boks -> Klon av en klon -> Tremolo -> Chorus+ -> Flashback 2 delay. Lille boksen nederst til venstre er for tap tempo på delaypedalen og den med stjerna er for kanalbytte på Blackstarforsterkeren.
 8. 1 poeng
  Veldig fin! Røsk av plekterbrettet. Casinoen er vel en av få hvor jeg synes plekterbrettet er litt i veien (utseendemessig). Synes helt standard 10-46 strenger er helt greit på alle typer gitarer jeg.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.