Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 19. mai 2020 i alle områder

 1. 6 poeng
 2. 4 poeng
  For en liten uke siden kom flyglet. Musikk har lenge vært sentralt i mitt liv, så nå var det på tide å gi det større fysisk plass. Etter at ideen om å skaffe et startet i det spe for en stund siden, åpnet muligheten seg etter salg av en gitar. En pianist jeg spiller med og jeg dro på road-trip og testet til sammen 13 flygler, og landet på et tsjekkisk et. Merket er Bohemia Janacek 185 cm 2007 modell i strøken stand med 10 års garanti. Det ble kjøpt hos Hellstrøm Flygel og Piano AS i Oslo. Spisestua måtte vike😊
 3. 1 poeng
  Ser jo helt fantasrisk ut ihvertfall! Virker som det er meget bra greier og. Gratulerer!🤗
 4. 1 poeng
  Da tror jeg at brettet erklæres fullt - og vel kanskje endelig. Pedalrekkefølge inn øverst til høyre A-B boks (ikke en nødvendighet men gjør gitarbytte enklere -> TU-2 -> så ned til Fuzz Face (germanium) -> inn i phaser -> muff (rams head) -> boost og TS i en boks -> Klon av en klon -> Tremolo -> Chorus+ -> Flashback 2 delay. Lille boksen nederst til venstre er for tap tempo på delaypedalen og den med stjerna er for kanalbytte på Blackstarforsterkeren.
 5. 1 poeng
  Ja, vanlig trelim duger. Pluss noen ordentlige tvinger.
 6. 1 poeng
  Feeett! Har så lyst på flygel altså.
 7. 1 poeng
  Gratulerer med nydelig gitar!
 8. 1 poeng
  Til nå har jeg kjøpt ei plate i år, men falt for fristelsen og måtte fylle noen hull (høhø) i samlinga. Venom, Voivod og Veltic Frost.
 9. 1 poeng
  Jeg har også gjort dette ved noen anledninger.
 10. 1 poeng
  Jeg har gjort det på en nylonstrengsgitar, da tok jeg av sadelen og pusset den på undersiden med sandpapir på flatt underlag. Funket fint.
 11. 1 poeng
  Og så kan det jo også være en ide å plassere strømforsyning under brettet.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.