Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. mai 2020 i alle områder

 1. 5 poeng
  Min nyanskaffede Riffmeister. Hadde i utgangspunktet lyst på gitar med p90, men det var noe begrenset utvalg av finisher. Hadde noen deler liggende, så har montert tone pros locking stoptail og bro, hipshot locking tuners, samt iron gear blues engine pickups. Ingen av delene var veldig nødvendig, da den orginale hardwaren virket solid. Digger fargen og feelingen på finishen. Blir ingen fingermerker og fantastisk matt og rask hals.
 2. 4 poeng
  Satte sammen et lite hjemmebrett. Komplett med billige fender patchkabler og daisy chain 👌🏻
 3. 3 poeng
 4. 2 poeng
  (Hei, helt fersk. Spilt andre instrumenter og kan noter og alt det der... Men gitar har jeg aldri helt finni ut av... MEN NÅÅÅÅ!!) Har egentlig ikke et fast budsjett å holde meg til , selv om madammen ikke er helt enig. Har googlet og "youtubet" ved alle mulige ledige stunder og tror jeg ender opp med en Ibanez s521 + en VOX amp til ca 2000(VT 20 ett eller annet). Har "aldri" spilt gitar før, men vil ha noe som duger når jeg nå er såpass bestemt på å endelig komme igang. Prøvde meg så vidt på en akustisk for maaange år siden men den ble for stor og ukomfortabel å lære å spille på + jeg hadde aldri ro i ræva til å sette meg ned å øve. Nå derimot er det tre kids inne i bildet og jeg har ikke annet enn ro igjen når de har blitt "sendt i seng". Når feriepengene tikker inn, bestiller jeg. Nå skjer det! Og jeg gleder meg som en unge.. MEN; Vurderer også en gitar med "whammy-bar" eller hva det heter. Vil det lønne seg å starte med en gitar som har en, eller ikke? Går jo ann å investere i en ekstra gitar som faktisk har det om jeg kjenner at jeg nærmer meg Gilmour-nivå etterhvert? Eller? Finnes det noen glupe individer med gode tips? Burde jeg ikke starte med en Ibanez S-521? Vurderte lenge PRS SE Standard, men den koster noen tusen mer og finner ingen blå på noen nettbutikker... Samme gjelder Ibanez RG350... Ville ha en i lilla, men den finnes ikke å få tak i(ny ). Ja, også en ting til. Bør man kjøpe nye strenger med en gang, eller funker de som følger med på en ny gitar i 5000,- + klassen? Innspill mottas med overlegen takknemlighet.
 5. 2 poeng
  Hobbyplate & lim ... for her pleasure !
 6. 2 poeng
  Heisann, velkommen til forumet! S521 virker som en ypperlig gitar å starte med. Lettspilt, superkomfortabel (mtp. fasong, vekt og access), ukomplisert og med mange lydmuligheter. Om du kan finne en brukt kan du spare en del kroner. Bruker å være mulig å finne PRS SE brukt til fine priser også. Vanskelig å si om det lønner seg å starte med vibarm. Det krever jo en god del mer vedlikehold, men om du har et snev av teknisk innsikt og mekanisk sympati så er det ikke så vanskelig å holde styr på. Når det kommer til forsterker er det verdt å sjekke ut Boss Katana også!
 7. 1 poeng
  Var litt redd for at denne kanskje ligna litt vel mye på noe Joe Satriani kunne laget. Katten på videoen er der for å få flere treff! Ble ganske fornøyd med låta. Soloen er improvisert.
 8. 1 poeng
  Ny skive på gang! Korona satte en liten brems på utgivelsesplanene, men nå er det på tide å klemme til. Her er første singel:
 9. 1 poeng
  Dagens variant
 10. 1 poeng
  Veldig bra. Jeg liker låta, og katten med. Savner å ha katt.
 11. 1 poeng
  Gratulerer. Kul farge👍
 12. 1 poeng
  Det vil jeg tro! Det er en merkelig gjeng på GearCafe. Kits og kopier er topp stemning om det kommer fra UK/US og er dritdyrt. Kommer det fra Asia er det møkk og kopi som må modereres vekk. Ser ut som kitene til Bian Xuebin holder høy standard, og de få prisene jeg så nevnt var også gode!
 13. 1 poeng
  For et år siden hadde jeg menyskrekk, og skulle i alle fall ikke ha pedaler med skjerm på. Men det er noe i fleksibiliteten til disse digitalboksene som er unektelig praktisk da, spesielt når jeg bruker samme brett til akustisk, elektrisk og bass
 14. 1 poeng
  Kan ikke få understreket nok hvor viktig en god set-up er. Sikker på at mange av gitarene jeg har kjøpt brukt på Finn, selges fordi eieren har hatt rævva oppsett og dermed tror gitaren er kjip.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.