Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. mai 2020 i alle områder

 1. 1 poeng
  Prøv å ikke snakk i munnen på hverandre. Én i gangen, takk!
 2. 1 poeng
  Du slår det ikke av, men du går inn på innstillingene på nettleseren din og tømmer nettlerseloggen.
 3. 1 poeng
  Har spilt med Dunlop Jazz III siden jeg kjøpte min første gitar i 1989(?). Overgang til Max grip i 2011 er den eneste variasjonen jeg har hatt 😆
 4. 1 poeng
  Jeg ville definitivt satset på en Telecaster som første gitar. De fleste gitarer med vibratosystem, særlig av Stratocaster-type, er vanskelige og frustrerende å stemme og å holde stemt for nybegynnere. En Telecaster er nesten like enkel i bruk som en kassegitar, låter alltid tøft, og de tre pickup-posisjonene gir tre distinkt forskjellige lyder. Stolpickup for rocke- og countrylyd, halspickup for jazzlyd, mellomposisjon for pop- og funklyd, for å si det enkelt. Volum og tonekontrollene er felles for alle posisjonene. Telecastere holder stemmingen godt, og er lett å skifte strenger på. (Som andre har pekt på, er dårlig oppsatte Stratocastere vrange greier, av og til på eller over grensen til ubrukelig. Billig-Stratocastere kommer ikke sjelden med dårlig oppsett rett fra fabrikken, og det er ikke lett for en nybegynner å få skikk på sakene.) Jeg ville spart opp til en Squier 50s Telecaster Classic Vibe. Den har greie pickuper og kan konkurrere med de billigste Fenderne. Dessuten ser den bra ut og mister ikke verdien i det du kjøper den.
 5. 1 poeng
  Her har min SG havnet ... Jeg sjekket ut gitaren mot Gibson SG USA og de bekreftet mine mistanker om fake kinavarer.... Så da ble veien kort til taklampe i huset. Selv om serienr og alt var autentisk så var kroppen og feelingen av en annen verden.
 6. 1 poeng
  Denne dukket opp etter en laaaaang byttehandel. Denne inn (SG Special Faded 07 som er lakkert med klarlakk), en Epi LP Standard med SD 59 PAF andre veien. Helt ok. Men trenger å venne meg til SG. Aldri hatt før.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.