Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. april 2020 i alle områder

 1. 7 poeng
  Då har eg snekra nytt headshell til denne toppen 🤘🏻
 2. 4 poeng
 3. 4 poeng
  Min meksikaner. Utenom litt båndskjegg som jeg måtte fikse så er dette en dønn solid gitar.
 4. 3 poeng
  Det kan stemme, da jeg fortsatt ikke har råd til de gitarene jeg egentlig vil ha.
 5. 2 poeng
  Jeg smal prøve å gjøre en gitar fra søpleheugen spillbar. Det er et gammelt prosjekt jeg stoppet opp og jeg har hatt en pause på tre år med gitar. Nå har jeg tatt fram gitaren min igjen og også det vraket her som har hengt i uteboden i tre år.
 6. 2 poeng
 7. 2 poeng
  Er det noe som skjer? Jeg er rimelig hyppig Finn-bruker og kan ikke huske umiddelbare eksempler på at en Epi blir annonsert som en Gibson. For oss halvvoksne her på forumet, er gjerne feks en Sheraton fra sent åttitall selveste Epi-referansen. Se på den nydelige headstocken da 😍
 8. 2 poeng
  Jah... endelig fikk jeg tid til litt kjekt på kveldstid etter all flyttestyr og kveldsjobbing...
 9. 1 poeng
  må bare spørre. er det bare jeg som synes at "relicjobb" betyr "hærverk", og som ikke skjønner hvorfor folk faktisk betaler mer for gitarer utsatt for dette hærverket, og forventer mer betaling når de selger de? har sett noen relicjobber som rett og slett ser ut til å ha vært gjort med det målet å gjøre en gitar så stygg som mulig, og som attpå til koster mer enn gitaren gjorde før vedkommende utførte hærverket. det er en fyr på sørlandet som ofte legger ut "mesterverk" på finn, som i bunn og grunn ser ut som om han bare har brukt sandpapir på tilfeldige steder på gitaren. har tilogmed sett en annonse der han påstod at det var en "5k relic jobb". tror han mente at det finnes folk der ute som betaler 5000 kroner for slikt hærverk. når man også legger inn misbruken av ordene "custom shop" som ser ut til å være mer utbredt enn "reissue" for tiden, begynner det snart å bli vanskelig å finne de skikkelige godbitene der ute, i jungelen av søppel. en annen problemstilling er billigmerkene og de "spesialutgvene", "limited edition" og andre. en del folk ser ut til å tro at squier er fender, epi er gibson, og mest vanlig; noen tror ltd er esp. en ltd vil ikke gi esp-pris bare fordi james hatfield eller andre har godtatt at en laserbrenning av signaturen deres på den. "vintage" er like misbrukt som "relic", synes jeg. det som var drit i 1970, er sannsynligvis fremdeles drit. det blir ikke mer verdifullt og bedre på grunn av at noen setter "vintage" foran navnet. "sjelden" er den siste termen jeg vil ta opp. det som er problematisk med dette i de fleste tilfeller, er at om den ble faset ut etter 1 års produksjon på 80-tallet, er den sannsynligvis både dårlig, og vanskelig å skaffe deler til, om man ønsker å holde den original. sorry at det ble litt mange ting som ble tatt opp her, men jeg ville bare ventilere litt følelser jeg har for disse termene. om noen har meninger i positiv retning når det gjelder disse tingene, er jeg åpen for en diskusjon.
 10. 1 poeng
  Allsang på Grensen er da ikke så dyrt. Jeg spanderer en natt på min sovesofa, pluss at festningen er relativ nære. Anbefaler deg å ta med eget sengetøy... Jeg vil ikke gjøre noen gravid.
 11. 1 poeng
  Velkommen! Det er hyggelig at du er tilbake.
 12. 1 poeng
  Solgte ham en pedal. Alt foregikk kjapt og problemfritt👌Rock on!
 13. 1 poeng
  Jeg sleit skikkelig med dette da jeg gikk fra amcar til BDSM, og fortalte alle at jeg var skikkelig gira på en rod.
 14. 1 poeng
  Eg er litt usikker på om eg posta noko på denne forsterkeren når eg skrudde den saman for nokre år sidan. Uansett, eg har brukt litt tid siste veka på å justere og gjere den heilt ferdig. Dette er sltså ein Superlyd TrippelSuperAmp 😅 Utgangspunktet er Marshall ca 40-50W (EL34), switchbar mellom tre tiår (67, 77 og 87), der 67 tilsvarar ein typisk plexi (modell 1987), 77 tilsvarar ein JMP (modell 2204) og 87 tilsvarar ein puddelrockmodda Marshall (tenk SIR #39/#36, dvs. Appetite for destruction). I tillegg er det brytere for "bright" (spiss) og diodeklipping (ala silver jubilee, merka veps). Bilder kjem, det var trøbbel med opplastinga no
 15. 1 poeng
  Damn, her var det mye prat om relic og vintage!
 16. 1 poeng
  Selvfølgelig gjør man det. Det er jo det første man lærer på grunnkurs markedsføring. 😀
 17. 1 poeng
  Denne ramlet inn i dag. En 2004/2005 Fender CIJ tele. Var klar over at den hadde hatt fabrikkmontert Bigsby i utgangspunktet og var egentlig superhappy, helt til jeg snudde den rundt og så at den derfor ikke hadde mulighet til "string-through". Burde sett nøyere på bildene. Da blir det å kjøre toploader ala Campilongo ..
 18. 1 poeng
  Ny på Gitarnorge her. Bor i Danmark, derfor navnet. Men fødd i Porsgrunn, og tjent verneplikt på Stjørdal, Stavern og Bodø for en del år siden. Kommer på Lillehammer en gang i mellem. Spilt gitar siden teenageårene on/off, og er nå 50. Gitaren lever stadig, og har mye moro med det. Tuller med litt hjemmestudio, skriver litt egne sanger, og liker mye forskjellig musikk. Mye gitarister så som Knopfler, Ritenour osv. men også norske greier som Odd Nordstoga, Hellbillies osv. Sitter som folk flest hjemme i corona stua, leter etter tidsfordriv, og forumet her så hyggelig ut, så her sitter jeg med kaffi sent på kvelden og leser med. Det norske er litt rustete da jeg kommuniserer mest på dansk og engelsk til daglig, men om det glipper, da vet dere att det er dansken som sliter litt.. Gleder meg til att få poste og skrive litt manna prat her. Ses!
 19. 1 poeng
  Jeg irriterer meg mer over folk som skriver "Squire" enn "Fender Squier" . 😎
 20. 1 poeng
  Jøss, har det gått et år allerede!
 21. 1 poeng
  Dagens overraskelse. En gammel akustisk dukket opp fra intet på et mørkt loft. Anskaffet brukt engang på 60-tallet i bytte mot noe håndverksarbeid, og har nok ikke blitt vist mye kjærlighet siden den gang. Merkelig sak som trolig aldri vil bli (eller noen gang har vært) en drøm å spille, men hadde vært morro og fått den til å se fin ut i det minste.
 22. 1 poeng
  Jeg regner med at emnet er diskutert fullt ut, og for å unngå å åpne et nytt tema med samme navn legger jeg ut noen bilder av min egen Marshall 🙄🙂
 23. 1 poeng
  Her kjem nokre lydklipp, alt er gjort kjapt, spilt inn på looperen på HX Effects og kjørt repeat på ulike gainsettings. Filnamnet tilseier kva gainsetting som er brukt, einaste forskjell er at bright er på i det første (67) klippet, ellers samme innstillingar. Eg er ikkje heilt fornøyd enno, men den fungerar relativt bra (klippet er kanskje ikkje optimalt, men ein får ein peikepinn). Spelt inn med ein Gibson SG (1967), 2x12-kabinett med (Marshall) V30 element, 2 stk SM57 på ein Fredman-clip, limiter på utgangen for å unngå klipping, ein bitte bitte bitte liten dasj romklang for å få litt romfølelse. Ellers ingen prosessering. https://drive.google.com/drive/folders/1jd8e4vaWRHFTo4VSE-R67avSVRuQDW-b?usp=sharing settings:
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.