Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. april 2020 i alle områder

 1. 7 poeng
  Nå har jeg posta denne i DIY-tråden tidligere, men etter som jeg har ferdigstilt prosjektet lager jeg en liten frekk tråd her. Ble ganske så fornøyd med resultatet av restaurering av det jeg trodde var et feilkjøp fra Japan i fjor. Gitaren dukket opp med løsna innlegg, suspekte sprekker i lakk på hals, skrall bridge-pickup og tvilsom kabling. Osv. Men det viste seg å ikke være så ille jobb. Relativt lite slitasje generelt, pickuper viste seg å være grisegode, og litt skifting av plastikk er bare gøy. Selv om det må plugges og drilles litt.
 2. 5 poeng
 3. 4 poeng
  Jeg kjøpte den brukt via fb kjøp og salg. Selger opplyste om at det mest trolig kunne være en kina kopi så jeg er ikke blitt lurt på noe vis , men likheten og serienummer stemte når jeg søkte på Gibson sitt seriesøk så jeg drøyde det litt med å slakte den.....men merket det godt på resonnanse i trevirke og at tuning til stadighet var litt ute av det. Så da var jeg i kontakt med Gibson Usa og sendte bilder for å bekrefte/avkrefte mistankene som fulgte gitaren. 2 minutter etter at jeg fikk det endelige svaret så startet prosjekt taklampe i heimen
 4. 3 poeng
  Her har min SG havnet ... Jeg sjekket ut gitaren mot Gibson SG USA og de bekreftet mine mistanker om fake kinavarer.... Så da ble veien kort til taklampe i huset. Selv om serienr og alt var autentisk så var kroppen og feelingen av en annen verden.
 5. 2 poeng
  Samme her. Men det er jo fordi at det jeg som har rett.
 6. 1 poeng
  Hiver meg på påsketrenden med tre ganske viktige riff fra min ungdom. Ett fra 80-tallet, ett fra 90-tallet og ett fra 00-tallet. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.
 7. 1 poeng
  #1 var definitivt Van Halen og Cabo Wabo. De 2 andre ringer ingenting som ligner på bjeller engang.
 8. 1 poeng
  Kjøp denne og en brukt Boss Katana 50 og du har en rigg som dekker over det meste til under 3000,- https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=172008753
 9. 1 poeng
  1 : Van Halen : Cabo Wabo ? 2 ? 3 : ?
 10. 1 poeng
  Hei, Nå vet jeg ikke hvilket budsjett du har, eller om du har spilt akustisk gitar tidligere, så du får ta det jeg skriver med en klype salt. Jeg tenker at du kanskje ikke har spilt noe tidligere? Jeg ville gått for en Squier Classic Vibe, Stratocaster- eller, kanskje aller helst, Telecaster-modell. En Telecaster har få deler, er lett i bruk, har ikke flytende bro (som gjør alt enklere) og gitarene byr på mange klassiske lyder. Det klippet du viste høres (for meg) veldig "Telecaster" ut. Om du har spilt akustisk gitar tidligere, og vet at gitar er noe du skal fortsette med, ville jeg lagt mer penger i gitaren. Lydene man får i en gitar kommer i all hovedsak fra forsterkeren. Gitaren er viktig for lyd, men særlig i starten er ampen (slangord for gitarforsterkeren) det som former lyden mest. Jeg ville uten å tenke meg om gått for en Boss Katana. Denne ampen byr også på mange forskjellige lyder, slik at du kan spille mye forskjellig. En Boss Katana passer alle ferdighetsnivåer og er veldig god for hjemme-spilling. Lykke til på ferden Edit: Så budsjettet ditt nå. Spar litt penger, ev. lån noen kroner av mor, far, besteforeldre eller søsken om det er mulig. 2000kr er rett og slett ikke noe særlig å rutte med om man skal ha utstyr som gir litt spilleglede.
 11. 1 poeng
  2. Pagan's Mind - Approaching
 12. 1 poeng
  Eksempel på hvilken type musikk jeg ønsker å spille er eks : https://youtu.be/PW8rbV7HnfE Og budsjettet ligger på rundt 2000,-
 13. 1 poeng
  Gitarer låter forskjellig, men kanskje ikke så mye at det betyr noe for sitt første gitarkjøp. Jeg spør ofte førstegangskjøpere om hvilken type musikk de liker? Det er ofte et godt utgangspunkt når en ser etter en ny gitar.
 14. 1 poeng
  Beveger meg relativt forsiktig uti dette, vil ikke ende opp som Vidkun Quizling. Opptaket er meget amatørmessig, altså, gjort på min iPhone. Siden det er mye vrenggitar på andre quiz-er så kjører jeg motsatt. Lite hint: tidlig 2000-tallet.
 15. 1 poeng
  Hørt på Kiss i 38 år, skal greie 38 til 😎
 16. 1 poeng
  Jeg synes Jørgen skriver begge artiklene om under-/overrrerated heavy det linkes til her med ganske god skrivetyngde (pun intended), god underholdningsverdi, og ikke minst en ganske så fin "tongue in cheek" og selvironi. Jeg lo ganske mye av den. Det at noen leser disse artiklene, og deretter finner det for godt å beskrive det som religiøs og klebrig sannhet, er for meg akkurat like religiøst og klebrigt. Mission accomplished. Hårsårhet oppnådd. Mine to tiere. Edit: Det blir litt som når jeg kjefter om at Egon Holstad må ta av seg cap'en når han er på TV. Det skjer ikke.
 17. 1 poeng
  Dette gjelder vel stort sett alle med ordet «kritiker» i stillingsbeskrivelsen😝. Klarer ikke få til noe selv, da må jeg rakke ned på de som faktisk gjør det.
 18. 1 poeng
  Kan hende det er en ørliten forskjell, men det er vel back to the roots (som vel blei fjerna fordi den var for lik Gibson sin). Har heller ikke mye peiling på Epi.
 19. 1 poeng
  Skal få laget meg en kaffekopp med den der på👍👍
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.