Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. mars 2020 i alle områder

 1. 3 poeng
 2. 2 poeng
  I går kveld tok jeg med meg 1941 Gibson L-4 inn i stua og testet den på en AER Alpha. Det er kjekt med en så liten, lett og vellydende grab-and-go-amp. Jeg har fortsatt i dag med L-4’n og blir alltid positivt overrasket over spillbarhet og lyd, både un- og plugged😊
 3. 1 poeng
  Jeg bruker Fulltone Fatboost (uten å skru opp gain) til heving av lydniva på solo. Funker veldig bra hvis vrengen din kommer fra pedal før boost, men ikke like godt hvis du bruker vreng i amp.
 4. 1 poeng
  En kompressor jevner jo ut signalet ditt, så lave lyder blir høyere, og høye lyder blir lavere (avhengig av innstillinger). På grunn av det så vil støyen også bli forsterket. En god kompressor skal ikke legge til støy, men noen har verre rykte på seg enn andre. Boss CS-3 er vel blant de jeg har lest mange steder at kan lage en del støy, og blend-knob har den heller ikke. Finnes en god del gode kompressorer med blend nå. Kan i alle fall personlig anbefale Xotic SP Compressor og Wampler Ego (enten fullsize eller mini). Så har du Pigtronix Philosopher's Tone (kommer også i to størrelser), Keeley 4-knob Compressor, etc, som skal være veldig gode. Tror google vil være din venn her, sammen med demoer. Noen kompressorer gjør seg veldig godt for å få "country-skvisj", mens andre er mye bedre på å være mer "uhørlig" og bare legge til sustain og kanskje jevne ut signalet ditt litt.
 5. 1 poeng
  Absolutt en mulighet, men ta med i betraktningen at alle kompressorer øker støynivået ditt (av og til bittelitt, av og til veldig). Men det er mange som bruker kompressorer slik du foreslår (både før og etter vreng). Du vil antakelig få bedre resultet med en kompressor med blend-funksjon, slik at du også beholder en del av tørrsignalet ditt og ikke mister anslaget.
 6. 1 poeng
  Kommer nok langt med en fast track eller Seymour Duncan Lille 59 i bro. Syns du gitaren er helt knall og du trenger bedre lyd, ja til nye pickups. Min erfaring er at nye pickups ofte gjør underverker i en gitar. Pickupene kommer jo fort på 3, til den prisen (pluss litt til) kan du være heldig og få tak i en god gitar med humbuckere for å dekke sjangeren du forespeiler. En RG570, RG550 eller en premium av noe slag. S-serien er veldig lite ettertraktet, og går billig. Da får du mye for pengene.
 7. 1 poeng
  Hei folkens, i disse Korona tider så er det mye man rekker å tenke på. Og jeg gjør akkurat det nå. Det har seg sann at jeg er nysgjerrig på hvor min første gitar har tatt veien. Jeg fikk tilbake i ´92 min fars gamle Fender Telecaster fra 77-78. En TriColor Sunburst, mener den har palisander gripbrett. Denne gitaren er litt spesiell da den hadde montert på låsbar oversadel, fått satt inn en ekstra pickup og montert på tremolo, så det var skjært ut hull i kroppen, og tortoise plekterbrett. Denne gitaren har også litt morsom historie da den ble benyttet til modell av min far, for noe av profileringsmaterialet han lagde til Musikanten som ble drevet av Øivin Fjeld, i Fredrikstad. Jeg byttet denne gitaren inn hos Øivin ca ´95, da interessen for gitar hadde avtatt. Men nå er jeg nysgjerrig på om noen har sett den, eller vet hvor den kan ha tatt veien siden. Har ikke noe bilde å vise til. Skulle det være seg at dette er feil sted å legge inn dette innlegget så beklager jeg det, og det kan bare fjernes.
 8. 1 poeng
  Her er det en liten pause for å hanskes med en irriterende forkjølelse. Jeg regner med å komme i gang til neste uke.👍
 9. 1 poeng
  Jeg brukte 10-46 fra jeg startet med gitar til forrige måned, nå har jeg oppdaget 9-46. Vi har blitt veldig gode venner, ser for meg et lite hus på landet om noen år.
 10. 1 poeng
  Gibbons er jo nede på 007. 007-038.
 11. 1 poeng
  Puuh! det var godt å høre. For med fare for å få skikkelig kjeft her på forumet, hehe, har jeg nå kjøpt et allerede. Ja, jeg blei forført av masse knotter, 4 innputs, vu meter, et kult design, samt bra pruting og en hyggelig selger. Regner med at det dukker opp til uka. Du får sette inn en salgs annonse her.
 12. 1 poeng
  Men det kunne fortsatt fungert på et eldre OS?
 13. 1 poeng
  Lenge siden jeg har vært frivillig i det akustiske hjørnet.
 14. 1 poeng
  Rutters t-style og partso med Guitar Mill kropp og Allparts/MJT hals. Digg gitarer.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.