Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. mars 2020 i alle områder

 1. 4 poeng
  Benytter barskapspermisjonen til å pusse opp kjellerstuen og lage hjemmekontor. Kjøpte vintage stressless i går på finn for å ha hvilepauser mellom malingstrøkene🤣
 2. 4 poeng
  Lager backingtracks til en elev. Gylden mulighet til å dra frem skligitaren.
 3. 2 poeng
  1953 Princeton. Låter innigamperæva bra.
 4. 1 poeng
  Brettet slik det ser ut i dag. Signalet går som følger: Tuner -> Fuzz Face klone (germanium) -> Phaser -> Big Muff klone -> Boost & Tube Screamer (i en boks) -> klonet Klon -> Tremolo -> Chorus/Flanger -> delay (reverb på amp). Den lille boksen med stjerne er for drivekanalen på Blackstaren. Det hender jeg putter en wah wah i front også.
 5. 1 poeng
  Ja, ikke vet jeg. Jeg har hatt fem Stratter, og sliter mye med å finne meg til rette med dem. Men denne sitter som et skudd. Null problem med to fjærer, ingen utfordring med pitch når jeg bender heller. Så passer meg som hånd i hanske. 😄 Det er denne og en fullskala Fernandes som har fått bli i samlingen. Tre andre har røket på hodet ut. To av de betraktelig "bedre" enn denne. Men den funker for meg. Spiller gjerne Pink Floyd eller annen roligere musikk med Stratocaster. Og der skinner denne i mine ører.
 6. 1 poeng
  Ikke noe problem det, nå for tiden. Ekstra godt med mat og drikke og null beveglse så har du fiksa det på et par uker👍
 7. 1 poeng
  Du må anlegge litt mage slik at gitaren (om den henger lavt) kommer under magen. Da låser magen fast gitaren og den vipper ikke fremover. Snakker av erfaring.
 8. 1 poeng
  Ds var tipset mitt ikke like godt. Min opplevelse er motsatt av @blaamann sin. Tenker ikke over det med min flying v, men sgen har irritert meg. Problemet ble veldig merkbart når jeg hadde dunlop sine dual purpose strap locks, der reimen henger på et stykke ifra kroppen. Løsningen var å montere en annen type som sørger for at reimen ligger helt inntil kroppen. Du kan jo fks gjøre som the riff lord himself og flytte reimfestet
 9. 1 poeng
  Det varierer en del fra SG til SG. Jeg opplever ingen neck dive med hverken Junioren, Standarden eller Derek Trucks gitaren, kun SG-II-en som vipper. Men personlig har jeg aldri brydd meg, så for meg er det ikke et problem.
 10. 1 poeng
  Fest noen avbalanserings lodd på innsiden av elektronikkbrønn platen. Fås kjøpt på biltema. Er ofte ikke så mye som skal til.
 11. 1 poeng
  Sy deg en vest av borrelås, og klistre noen striper på baksiden av gitaren 😁
 12. 1 poeng
  Dont!! Det er meget avhengighetsskapende 😷😴 Kunne godt tenkt meg en Standard etterhvert, som et tillegg til min 61RI.
 13. 1 poeng
  Kom bare over denne som kanskje kan være interessant for flere i disse hjemmetider. https://tv.nrk.no/program/FKUM23005791
 14. 1 poeng
  Trenger plassen til å kunne jobbe hjemmefra for tiden. de stod litt i veien når de var plassert på hver sin side, tatt i betrakning at de ikke er i bruk. Men sparer dem for senere tid, tenker å oppgradere med større pult.. og evt enebolig sånn at jeg kan guffe dem opp 😎
 15. 1 poeng
  Siden man nå engang er stuck hjemme tenkte jeg anledningen var perfekt for å ta et oppdatert familiebilde av Gibson SG-ene mine. Fra venstre til høyre: 1963 EB0, 1965 Junior, 1965 Standard, 1975 SG-II, 2014 Derek Trucks Signature. EB0-en er 100 % original, ellers har alle noen uoriginale deler.
 16. 1 poeng
  Tilbake med bassen etter litt pause! Jeg fikk kick på lyd og rør og lodding og slikt etter jul, så jeg bygde en stereoforsterker med KT88. Dette var nok et prosjekt som har blitt liggende i mange år, det var jammen på tide å få den også ferdig. Låter helt fantastisk, 2x10 deilige rørwatt. Gjorde noen modifiseringer på rør-linjetrinnet mitt når jeg først var i de baner, så nå er den også helt på stell. Det har blitt mye mer lytting på musikk i det siste og det er slett ikke feil. Jeg har fått lagt på litt finish på bassen her og der og nå tror jeg det får rekke, med den "rustikke" looken den har fra før går jeg ikke helt overbord med lakk. Er bare noen strøk med mørk shellac så den får litt "gammelt tre"-preg. Skrudde sammen noe i dag og fant skjemaet til Stingray-preampen så jeg skal få loddet elektronikken sammen ganske snart. Må visst lage ny nut også. Men kjenner det skal bli litt moro med ny bass
 17. 1 poeng
  Livner til tråden her - kjøpte denne i 2013 fra USA . Kun 300 stk laget i 1991 . Den er ikke helt strøken så fikk den til grei pris den gang - og USD kurs på under 6 hjalp godt på ( 9.3 nå) . Det var tider det ! Tenk at det kan gå til helv.... på så få år her hjemme . Jeg har nå opplevd en større krise på slutten av 80 tallet , men nå er det nok over for godt i forhold til kronekursen .
 18. 1 poeng
  Noen må jo holde denne tråden i live ..... Ferdig pimpa - bytta pickups + caps , locking bridge , locking Spertzel tuners - justert intonert etc. . Denne takler sjelden lav strengehøyde på 1mm uten klirr , men blir jo bedre klang/sustain med ørlite høyere .
 19. 1 poeng
  Får vel holde liv i denne stakkars SG tråden ! Ferdig med denne SG Special 2007 Faded rød - gammel elektronikk med 490t 490r - locking bridge - tophats - fin mørk rosewood - bånd er nær strøkne - spiller meget bra etter service/oppsett med low action og bra sustain .
 20. 1 poeng
  Du får følge med på Finn . De første 2000-2002 har ebony fretboard med Crescent moon inlays og noen få av de har ABR-1 bridge . De gamle har som sagt tykkere annerledes lakk i forhold til de etter rundt 2003 . Ny forhatt printkort elektronikk dukket vel opp rundt 2008 . En del har oppgraderte pickups men de originale 490r/490t er også bra hvis en vil ha mer vintage output pickups . Sett på kromcovers - Crown headstock inlay og nytt truss cover + tophats så der de fine ut og . Denne er 2002 .
 21. 1 poeng
  Fikk renset diverse i går og fikset locking bridge . Disse første SG faded fra ca 2000-2003 er bra gitarer som ofte er grisebillige . Veldig resonant for å være en SG . Elektronikken er oppgradert og SD JB og Jazz får være i foreløpig . Bånd er muligens byttet men tror de bare er planet kronet og polert . Spiller bra med litt over 1mm høyde på 15 bånd . Nut er perfekt .
 22. 1 poeng
  1. Jeg har hatt veldig mange forsterkere i årenes løp, og har hatt mest trøbbel med de ampene jeg har kjøpt nye. Jeg tror det er naivt å tro at ny amp, betyr det samme som at man slipper trøbbel med ampen. 2. Du får knallgode 1x12" Marshall comboer som ikke er tunge å dra på i det hele tatt. Tvert i mot, de er noe av det letteste du kan ta med deg som virkelig låter bra. 3. En som ikke har peil lar seg like lett lure i en butikk som på bruktmarkedet. Heldigvis har vi fora som dette hvor folk kan spørre seg for. Jeg stiller meg gjerne til disposisjon hvis noen lurer på noe om Marshall amper. 4. Enig at det morro med nye ting, men noen av oss syns likevel at det er mer morro med en brukt Gibson, enn en ny Epiphone.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.