Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. mars 2020 i alle områder

 1. 8 poeng
  Sånn ble det til slutt, jeg ble veldig fornøyd, spesielt med bakelitt plekterbrett, og kjøpte gamlestilen med flattskrujern type skruer. Jeg burde brukt noe annet som inlays i halsen, det treverket jeg valgte ble lite synlig. Ellers ble halsen veldig god. men jeg må ta en ny runde med koblingsskjemaet, den suser ekstremt mye, og det blir mye værre når jeg berører metallet. Må være en jordingsfeil... pickupene låter kuler og krutt, for å bruke en gammel frase. Bridge er Edmire, fra vår egen SteikBacon og neck er en P90 i teleformat,kjøpt fra England. Men jeg tar en pause fra denne nå, ble lei.
 2. 1 poeng
  Choppet like greit Champion 20 combo´n ned til en Head
 3. 1 poeng
  Fikk omsider ei Def Leppard plate i hus! Og noen andre også... Vi har en fantastisk vinyl-butikk i byen, med brukte plater. 3 for 100 kr i dag. Men det gjaldt ikke Hysteria...
 4. 1 poeng
  Mangler du switch etterhvert, har jeg en ubrukt Switchcraft liggende. Halv pris + porto.
 5. 1 poeng
  Fikk lånt en Made in Maxico Martin av en kollega. DCX1E. Imponerende bra lyd i disse, bærer lite preg av å være en "billig versjon" ! Minner meg om hvorfor jeg angrer på at jeg solgte min D16-gt for slikk og ingenting.
 6. 1 poeng
  Dagens og hittil minste forsterker 😄. Fluid Audio Strum Buddy. Grei til øving.
 7. 1 poeng
  ... og den gjør jobben i lange baner. Etter noen timer med møysommelig programmering i TonePrint-grensesnittet har jeg noe som er temmelig nær lyden jeg lette etter. Imponerende produkt, men det skulle vært mulig å lagre flere presets enn én. I likhet med de andre TonePrint-pedalene til TC, er det nødvendig med dypere forståelse av virkemåten for å få brukbare resultater. Bra for oss som har det, men dette må være et frustrerende produkt for den jevne hobbyist. Få av de ferdiglagde TonePrintene er etter min mening særlig umiddelbart brukbare, jeg synes de i noen grad bærer preg av å være lagd enten av teknikere som ikke er musikere eller musikere som ikke er teknikere. YMMV, som det heter. Likefullt, denne boksen låter kanonbra om man evner å ta kontrollen over den, og muligheten for parallell komprimering og ikke minst multiband-håndtering av signalet gjør det til en langt mer avansert boks en prisen skulle tilsi.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.