Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 27. feb. 2020 i alle områder

 1. 1 poeng
  Ga vekk en av mine til dattera mi her om dagen.
 2. 1 poeng
  Rart med det, men man blir jo glad i ungene også 😆 Forøvrig bytta litt på arvegodset. Kjører klassisk stil med Amber pickups hos begge. Fint skarre værra!
 3. 1 poeng
  Nei kattene liker ikke gitarene........heldigvis har jeg ikke avkom (som jeg vet om) som kommer til "å brenne opp" om 10 års tid .
 4. 1 poeng
  Post gjerne et bilde av sadlene dine når du har intonert gitaren din så godt som du mener det er mulig.
 5. 1 poeng
  Har i dag fått borret gjennomføringshull til strenger. Ble omtrent som forventet, ikke helt strøkent, siden jeg ikke har skikkelig søyleboremaskin. Laget et arrangement av stativet jeg har til boremaskinen, funket brukbart, men litt ustabilt så hullene ble ikke helt beine hele veien igjennom. Menmen, det får være greitt nok 😊
 6. 1 poeng
  Tja... har du gjort tilsvarende før? Jeg har vært borti av og til at det har vært håpløst å intonere gamle strenger ordentlig pga kink og bøy i kontaktpunktene og og sånn, men det har vært de spunnede strengene først og fremst. Tipset er å bruke nye strenger. Og fint om du får tatt nærbilde av bro og nut. Siden du kmmer i mål med tynn E, bør det jo la seg gjøre med resten også med mindre du ikke har mer å gå på for å forlenge strengespennet. D for lav, også: har du mer å gå på for å forkorte strengespennet? Det finnes forøvrig flere tråder med oppsett av denslags, kanskje det kan hjelpe å se litt i de? Denne feks.
 7. 1 poeng
  Tok med en partso i Kristiansand på vei til vinter/badeferie Danmark.
 8. 1 poeng
  Gitarer; 2020-versjon og forhåpentligvis mange år fremover.
 9. 1 poeng
  Kjenner Axis/Wolfie-gassen kommer snikende...
 10. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.