Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. feb. 2020 i Innlegg

 1. 8 poeng
  Har snust på HSS Ibanez AZ en god stund nå, så når 4Sound Gjøvik kjørte 40% rabatt på et lass med Ibanez så klarte jeg ikke dy meg. Finishen heter "Blue Iceberg Gradient" - Hadde jeg hatt fritt valg hadde jeg gjerne valgt en annen finish, men den har vokst veldig på meg likevel. Ibanez Premium, som vil si Made In Indonesia, men så langt merker jeg ingenting til manglende kvalitetskontroll i alle fall. Jeg hadde litt problemer med å holde stemminga, men nye strenger og litt blyantstøv i nøtta ser ut til å ha tatt knekken på det. Nå kan det divebombes over en lav sko, om jeg skulle føle for det. Specs: - Roasted maple hals og gripebrett og bånd i rustfritt stål - Gotoh vibsystem og locking tuners - Fullblods Seymour Duncan Hyperion pickups, med et switchingsystem som i alle fall ikke gjør at jeg savner muligheter: Generelt en ekstremt gjennomtenkt og godt designet gitar med et hav av lydmuligheter - Optimal for en som meg som stort sett kun eier én gitar om gangen men likevel vil kunne spille alt fra gamle Eddie-riff til stillferdig fingerplukket ambient.
 2. 2 poeng
  Løgn. Er jo mange dager siden dette
 3. 1 poeng
  Liker veldig godt slik finish, jeg.
 4. 1 poeng
  Og den dagen var en NGD 😄
 5. 1 poeng
  Synes finishen er pen, jeg! Sånne "moderne" finisher vokser veldig på meg. Har lyst på en AZ selv, men det må bli i 2021 når jeg kan kjøpe instrumenter igjen. Flott å høre at Premium holder mål! De jeg har prøvd av AZ Premium på 4Sound Trondheim har vært veldig gode.
 6. 1 poeng
  Lekker sak! Passformen mellom hals og kropp ser jo ut til å være mye bedre enn hva som kommer fra Fender CS. Sustain for days!
 7. 1 poeng
  Nå har det jo vært diskutert en viss SG her på forumet som @Hanspanzer har brukt Biltema-lakk på. Han sier noe om det i tråden her:
 8. 1 poeng
  Ulempen er at du ikke får igjen lokket på undersiden, hvis du skal ha kabel gjennom der. Men det løser du nok. Rart med pedaler uten DC inntak, men leste litt om at disse kan støte litt ved feil bruk av power supply, sikkert derfor de ønsker batteribruk. Du får prøve litt, eventuelt bruke en dedikert isolert utgang til denne.
 9. 1 poeng
  Hva slags pedal er det? (Er nok en grunn til at den ikke har DC kontakt.) Er det en germanium transistor fuzz f.eks så må den ha separat strøm, enten via batteri eller eget strømadapter pga omvendt polaritet. Trekk ut innjacken når pedalen ikke er i bruk så vil du se at batteriet lever lenger.
 10. 1 poeng
  Hvis du vil beholde muligheten for batteri så kan du gjøre slik. Da blir batteriet koblet ut hvis du plugger den inn eller drar ut gitarkabelen.
 11. 1 poeng
  Eventuelt en sånn : https://www.musikding.de/DC-power-jack-21mm-isolated
 12. 1 poeng
  Nja, jeg tenkte hvis han hadde multistrømforsyning typ:
 13. 1 poeng
  Enkel jobb å lodde også. To ledere som må loddes på plass og et hull å borre i pedalen 😊
 14. 1 poeng
  Burde det ikke være omvendt?
 15. 1 poeng
 16. 1 poeng
  Hvilken pedal er det snakk om? Skal vel ikke være noe hokus pokus å sette inn et DC-støpsel, men det kommer an på hvilken pedal det er snakk om. Noen pedaler fra Analogman har konvertert strøm til negativ som sunface. Altså at den opererer på -9v isetede for +9v. På noen typer Beano boost har de utelatt støpsel da de låter best på batteri og strømadeptor vil generere støy.
 17. 1 poeng
  Problemet er at Jem utgjør under halvparten av galskapen.
 18. 1 poeng
  Måtte vente med bilder til den nyest ankomne var i hus:
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.