Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. feb. 2020 i alle områder

 1. Har snust på HSS Ibanez AZ en god stund nå, så når 4Sound Gjøvik kjørte 40% rabatt på et lass med Ibanez så klarte jeg ikke dy meg. Finishen heter "Blue Iceberg Gradient" - Hadde jeg hatt fritt valg hadde jeg gjerne valgt en annen finish, men den har vokst veldig på meg likevel. Ibanez Premium, som vil si Made In Indonesia, men så langt merker jeg ingenting til manglende kvalitetskontroll i alle fall. Jeg hadde litt problemer med å holde stemminga, men nye strenger og litt blyantstøv i nøtta ser ut til å ha tatt knekken på det. Nå kan det divebombes over en lav sko, om jeg skulle føl
  8 poeng
 2. Løgn. Er jo mange dager siden dette
  2 poeng
 3. Liker veldig godt slik finish, jeg.
  1 poeng
 4. Og den dagen var en NGD 😄
  1 poeng
 5. Synes finishen er pen, jeg! Sånne "moderne" finisher vokser veldig på meg. Har lyst på en AZ selv, men det må bli i 2021 når jeg kan kjøpe instrumenter igjen. Flott å høre at Premium holder mål! De jeg har prøvd av AZ Premium på 4Sound Trondheim har vært veldig gode.
  1 poeng
 6. Lekker sak! Passformen mellom hals og kropp ser jo ut til å være mye bedre enn hva som kommer fra Fender CS. Sustain for days!
  1 poeng
 7. Nå har det jo vært diskutert en viss SG her på forumet som @Hanspanzer har brukt Biltema-lakk på. Han sier noe om det i tråden her:
  1 poeng
 8. Ulempen er at du ikke får igjen lokket på undersiden, hvis du skal ha kabel gjennom der. Men det løser du nok. Rart med pedaler uten DC inntak, men leste litt om at disse kan støte litt ved feil bruk av power supply, sikkert derfor de ønsker batteribruk. Du får prøve litt, eventuelt bruke en dedikert isolert utgang til denne.
  1 poeng
 9. Hva slags pedal er det? (Er nok en grunn til at den ikke har DC kontakt.) Er det en germanium transistor fuzz f.eks så må den ha separat strøm, enten via batteri eller eget strømadapter pga omvendt polaritet. Trekk ut innjacken når pedalen ikke er i bruk så vil du se at batteriet lever lenger.
  1 poeng
 10. Hvis du vil beholde muligheten for batteri så kan du gjøre slik. Da blir batteriet koblet ut hvis du plugger den inn eller drar ut gitarkabelen.
  1 poeng
 11. Eventuelt en sånn : https://www.musikding.de/DC-power-jack-21mm-isolated
  1 poeng
 12. Nja, jeg tenkte hvis han hadde multistrømforsyning typ:
  1 poeng
 13. Enkel jobb å lodde også. To ledere som må loddes på plass og et hull å borre i pedalen 😊
  1 poeng
 14. Burde det ikke være omvendt?
  1 poeng
 15. Hvilken pedal er det snakk om? Skal vel ikke være noe hokus pokus å sette inn et DC-støpsel, men det kommer an på hvilken pedal det er snakk om. Noen pedaler fra Analogman har konvertert strøm til negativ som sunface. Altså at den opererer på -9v isetede for +9v. På noen typer Beano boost har de utelatt støpsel da de låter best på batteri og strømadeptor vil generere støy.
  1 poeng
 16. Problemet er at Jem utgjør under halvparten av galskapen.
  1 poeng
 17. Måtte vente med bilder til den nyest ankomne var i hus:
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.