Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. feb. 2020 i alle områder

 1. 3 poeng
  Må vel poste status etter at Ceriatone Horsebreaker er på plass MXR Isobrick strøm, og alt unntatt tuner og looper går via Gigrig. Euphoria har vært, og er fortsatt, "allways on", men det har Horsebreakeren blitt også gitt. Clean: Euphoria + Klon. Semi-clean Strat eller mild overdrive humbucker: Euphoria + BB Bluesrocka crunch: Euphoria + Klon + BB. Soloboost på toppen: venstre side (TS9) av Strymon Sunset i tillegg. Barnslig 80-talls jokking: Euphoria + BB + høyre side av Strymon Sunset (OCD). Soloboost på toppen: Klon i tillegg.
 2. 2 poeng
  What!!!??? Du må jo fatte og begripe at en gitar uten gripebrett i rosewood som er hugget med en vårkåt sild og fraktet gjennom Gobi-ørkenen på en trebent kamel leid av en munk med en testikkel er ubrukelig?!😜 Og i tillegg tør du skrive det her på gitarnorge?! Slikt blir det streik og gatekamper i Paris av!!!😜
 3. 1 poeng
  Hehe, jeg har klin like settings på Euphoria’n som deg:). Fett brett.
 4. 1 poeng
  Lagde et kjempeenkelt brett her om dagen. Brukte en bit av ei list på 40 cm, og to 40 cm biter brun lyslist fra ei gammel kjøkkeninnredning og et par kiler laget av en bit plank. Forborra for at det ikke skulle sprekke før jeg skrudde sammen det. Borra også hull-i-hull 4 - 5 ganger for å lage spor til bærebåndet. Hadde en skvett sort maling som jeg mala på det ubehandlete treet. Brukte et sånt gammeldags "jetski-bånd" til å bære i, og borrelås fra Jula under pedalene. Pedalene er fra NUX eller NU-X som det hette før. Helt greit billige Kina-pedaler perfekt til mitt bruk. De drives av et NUX strømadapter, med en daisychain fra Ibanez. Patchkablene er type Klotz fra Clas Ohlson.
 5. 1 poeng
  Okay, da er det en god pris! Det er en glossy cherry - med kasse. Vet ikke hvilket treverk det er i gripebrettet, men det betyr lite (aka ingenting) for meg.
 6. 1 poeng
  Jeg var på utkikk etter en Flying V en god stund ifjor. Det var svært lite (ingenting) til under 7k tilgjengelig da.
 7. 1 poeng
  Denne igjen. Brukt et par timer på båndarbeid nok en gang. Hadde det vært en dyrere gitar, hadde jeg satt det bort... 😉 og hadde det ikke vært for at akkurat denne gitaren låter j@@lig bra, hadde jeg gitt opp. 😂
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.