Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 19. jan. 2020 i Innlegg

 1. 6 poeng
  Da er halsen blitt klar, men det gjenstår å montere stemmeskruer, nut og strengetre...
 2. 2 poeng
  Heisann! Ble ferdig med denne lille Surf Rock/Spaghetti Western versjonen av Black Metal klassikeren "Dunkelheit" med Burzum forrige uke. Hadde vært gøy å høre hva dere syntes! https://beachbombband.bandcamp.com/track/dunkelheit
 3. 2 poeng
  Jeg oppgraderte til siste versjon på onsdag, så det kan være derfor det ikke fungerte for deg, @juzzizhow.
 4. 2 poeng
  Hørtes ikke tynn ut for meg, men hver sin smak. Ville vel ikke akkurat basert kjøpsbeslutninger på tilfeldige YouTube-kommentarer, men jeg ville heller ikke spandert 20.000 på en gitar uten å prøve den selv.
 5. 2 poeng
  Brukte en plasthammer til å slå bånda inn, det gikk fint. Så blir det filing av endene, og hele pakken med fretlevelling etc... Det blir jobbing utenbys til uka, og dermed lite jobbing på halsen da,,,
 6. 1 poeng
  Takk for gode råd! Da avbestiller jeg gitaren og kjøper den i Norge. Jeg lurer på når den blir å få tak i i Norge?
 7. 1 poeng
  Du får 25% moms, som alltid. De eneste endringene i reglene (så vidt jeg vet) er at kjøp under 300 kroner ikke lengre er momsfri.
 8. 1 poeng
  De nye tollreglene er vel kun for beløp inntil 3000? Tror dette blir som før, betale mva og evt spedisjonsgebyr. Men jeg skjønner ikke hvorfor du ikke kjøper i Norge? Høyst sannsynlig billigere (sjekket Andertons mot gitarhuset på en Martin i samme prisklasse, par tusen mindre), du får sikkert oppsett ink på kjøpet, og du støtter en norsk gitarbutikk. Just sayin.
 9. 1 poeng
  Tjah, du.må betale 25% moms som før, i tillegg til et fortollingsgebyr som før. Om det lønner seg eller ikke aner jeg ikke, men tipper vel at gevinsten er marginal om det er en modell som blir solgt i Norge.
 10. 1 poeng
 11. 1 poeng
  🙂Jeg var så heldig å få låne verkstedet på den lokale musikkforretningen for å bearbeide bånda, klippet av tangen på undersida (på endene bare)slik at den ikke synes når bånda er montert. Brukte en sånn spesialtang, istedenfor å sitte å file de av, som hadde vært en tidkrevende jobb.
 12. 1 poeng
  Dagens øvings rigg 🤘🏻
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.