Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. jan. 2020 i alle områder

 1. 2 poeng
  Foretrekker Johans video framfor den der, ja... Jeg var så "heldig" å få med meg en Rune Rudberg-konsert via bakgården på Rubinen nattklubb i Bergen i studietida. Bygården jeg bodde i delte bakgård med Rubinen. og de hadde bakdørene åpne under konserten. Vi hadde i alle fall øl å trøste oss med.
 2. 2 poeng
 3. 1 poeng
  Jeg bruker å sette på strengene og feste de på en sånn stol som ofte er på jazzgitarene, som går helt bak på gitarkroppen. Så plasserer jeg bridgen løst ved å måle ut skalalengden, oppå en liten treklosse e.l for å få en grei høyde på strengene . Så stemmer jeg opp gitaren med sadlene plassert på midten. Så sjekker jeg intoneringen, og eventuelt justerer jeg plasseringen. Med strengene på har du full kontroll også sideveien, slik at strengene ikke kommer for langt ut på en av sidene på halsen. Litt innviklet forklart, men det er en veldig god måte synes jeg. Edit, her er et bilde fra et tidligere prosjekt, som en illustrasjon på forklaringen.
 4. 1 poeng
  Har lenge tenkt å oppgradere fra Kentuckyen min som har vært en god venn de seks årene jeg har holdt på med dette mandolingreiene uten å gå helt bananas. Kjekt når denne dukket på finn til en fin pris og @Slashaxl kunne hente og sende. Takk for hjelpen.
 5. 1 poeng
  Beklager det der. Av og til er både assosiasjonsevnen og impulskontrollen for slarkete, og da skjer sånt noe. Beklager nok en gang!
 6. 1 poeng
  https://youtu.be/jPeLFfHG7Mg
 7. 1 poeng
  En fyr som spilte i the Quarrymen.
 8. 1 poeng
  Fett! Tid for å grave frem en lignende sak, som jeg syns ser grisebra ut. Hybrider er kult. 😎
 9. 0 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.