Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. jan. 2020 i Innlegg

 1. 3 poeng
  Dagens øvings rigg 🤘🏻
 2. 2 poeng
  Hvis du vil ha noe som ikke er spesielt dyrt ville jeg kanskje sjekket opp en Blackstar HT-20 e.l.
 3. 1 poeng
  Da var den i hus. Overraskende god stand, ihvertfall i forhold til slik jeg mottok den sorte. Litt hakk på utsatte steder men ingenting alvorlig. Da er det bare å lete etter Barbed Wire, Safari Blue, Safari Red og Red Sun alternate. Det skal visst også finnes en multicolor Safari. Mer info om disse modellene her: http://www.thedestroyerguy.com/BlackOps/6string/DT-380.html
 4. 1 poeng
  Sjekk ut Mesa Boogie Lonestar. Finner du en brukt til under 10k så er det et fint kjøp. Ellers lommer du langt med hvilken som helst clean røramp, Blackstar gjør sikkert jobben for en lav pris. Gilmour låter som nevnt ikke typisk vintage lyd, men mye effekter på clean. Selvsagt aldri feil med Fender.
 5. 1 poeng
  Se på gilmourish.com , der finner du alt av utstyrstips. David G bruker mye pedaler, så i utgangspunktet funker en hvilken som helst clean amp. Fender Princeton er nydelig, en Matchless SC Mini er kanon, men masse annet bra der ute.
 6. 1 poeng
  Guttungen ga meg en halv gitar til jul - dvs en Squier Thinline tele kropp med en Fender bro og en Fender customshop et eller annet i bro posisjon. Resten måtte jeg fikse selv. Så med en hals fra Andy Halliday, en brukt Fender pickup i halsposisjon, ny elektronikk og noen tusenlapper brukt på deler ble det ny tele på meg gitt.
 7. 1 poeng
  Av og til tenker jeg på hvordan livet hadde vært om galskapen hadde stoppa her 🤪 Begge var jo drømmegitarer. Men så fikk man jo GAS på noe annet. Collings 290 og Gibson R6.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.