Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. des. 2019 i alle områder

 1. 4 poeng
  ESP The Junior jeg kjøpte for en stund tilbake. Fet gitar!
 2. 3 poeng
  Det er sjeldent at L-5en får spilletid, men det har hendt noen ganger i det siste.
 3. 2 poeng
  Det er et tollbehandlingsgebyr som er på ca 150 kroner for varer som har forenklet tollbehandling. For varer som har full tollbehandling er gebyret noe høyere. Så er det 25 % moms på toppen av kjøpssum inkludert frakt. Så om du handler for en tusenlapp ink frakt, er det 250 kroner i moms pluss 150-ish i tollbehandlingsgebyr.
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  Har du vurdert en brukt Hellraiser eller Blackjack? Her får du EMG eller Seymour Duncan pickups samt mye bedre kvalitet.
 6. 1 poeng
  Dette forutsetter at det er posten som er befrakter. Hvert fraktselskap har egne satser på gebyrene. DHL (ikke i Tyskland, der er det det tyske postselskapet som eier DHL) har ofte ganske høye gebyrer hvis forsendelsen er dyr. Jeg har opplevd svært tilfeldig behandling der. Noen ganger har jeg betalt over 700 i gebyr hos dem. TNT, Parcel Force, UPS og så videre har sine satser. Grensen for forenklet tollbehandling hos posten er 3000,- De har egen kalkulator på posten.no hvor du kan regne ut hva det koster å få ting tilsendt.
 7. 1 poeng
  Moms er 25% av beløpet du betalte, også kommer det fortollingsgebyr i tillegg. Det kommer ofte på 100-300,-. En gitar til 10.000,- vil da koste 12.500,- + tollgebyret å importere til Norge.
 8. 1 poeng
  Hei! Kjøpte nettopp en gitar gjennom Reverb. Du betaler den prisen det står på produktet du kjøper, også kommer moms og tollgebyr i tillegg (i ettertid) om produktet + frakt blir over 350 NOK. Husk å regn med det i budsjettet. Ellers er det ganske trygt. Man betaler gjennom PayPal og Reverb selv bistår om det skulle være problemer med handelen.
 9. 1 poeng
  Axis’n var jaggu snasne greier. Sier meg godt fornøyd med denne. Trenger å få på noen nye strenger (10-52), så er den i boks. Blir ikke overrasket om denne ender opp som en favoritt.
 10. 1 poeng
  Lyden fra albumet Screaming for Vengeance produsert i 1982 er det jeg er ute etter. For meg det "the holy grail" sound om det er lov til å bruke et slikt utrykk. Så om jeg kjøper en Helix og har følgende oppsett vil jeg muligens klare det? Hughes & Kettner Grandmeister Deluxe 40 2x 12" Lonestar Cabinet Design Guitar Speakers Line 6 Helix Floor Multieffektbrett Er det vanskelig å prosjektere/lage/definere det en ønsker med Line 6 Helix Floor Multieffektbrett? jeg har pr i dag en Boss gt-1 guitar effects processor og jeg synes den er litt vanskelig i bruk.
 11. 1 poeng
  tro det eller ei, men det er rett rundt hjørnet at vi slipper noe som helst
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.