Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. des. 2019 i alle områder

 1. 6 poeng
  Da ble det julaften på Buran! Har hatt lyst på en slik helt siden jeg kjøpte meg en RR3 for omtrent ett år siden og Jackson Stars RR for et par måneder siden. Synes det er så komfortabelt og deilig å spille med RR- (og V-) gitarer live. Den er så godt som mint med ingen vesentlige riper. Hornene er helt strøkne, den har ingen skrammer og båndene har omtrent null slitasje. Den er ikke helt original, da forrige eier har fått laget en kontrollplate med kun 1 vol og en 3-veisbryter, noe som uansett passer meg bra siden jeg aldri bruker tonepotten noe.
 2. 2 poeng
  Jeg kaller disse gitarene for "Ferrari gitarer" - de er vanvittig bra når alt er 100% korrekt . Imidlertid er det sjelden 20-30 år gamle Floyd gitarer er 100% . De varierer ekstremt mye også . Jeg ville ikke likt å jobbe med oppsett på disse gitarene . En Gibson LP/SG er en drøm å jobbe på i forhold .
 3. 1 poeng
  Hvis du klarer å strekke budsjettet, så ligger det en lekker Baja på finn. Blond med maple brett, absolutt ikke feil. Veldig bra kvalitet på disse. Har en med rosewood selv, kunne tenkt meg en blond på sikt istedenfor 😊
 4. 1 poeng
  Galskapen har ingen ende nei, så da fyller man opp med alt mulig. Skulle gjerne beholdt alt mulig også, men da trenger jeg både større hus og et par lottogevinster
 5. 1 poeng
  Hehe. Ja, et sted må man jo bo. 😄 Har sett en del av annonsene dine også. Mye kult du har samla deg opp, gitt. Digger 12-strengeren. Synd jeg overhode ikke har bruk for noe slikt. 🤷‍♂️
 6. 1 poeng
  Handlet med kapteinen igjen! I likhet med forrige handel så var dette en knirkefri overgang, med uovertruffen pakking og kommunikasjon.
 7. 1 poeng
  Har brukt dagen på rengjøring og setup av en gammel Kramer, og endte med noen timers kos på slutte med å intonere Floyden. Fy Floyd i hælvette, sier jeg bare. Som om ikke den hinsides upraktiske strengeslakkinga og skyvinga av Bridge saddles var nok, var selvsagt stroboclipfaen tom for batteri og den andre tuneren min rota bort et sted. Jeg hadde stemmeappen Guitar Tuna på telefanen, men rapporterer bare pitches tilbake i forhold til de seks åpen streng-notene, og er heller ikke nøyaktig nok, så det endte opp med at mesteparten av jobben ble gjort på øret. På kjøkkenbordet. Med samboeren med hodepine som satt og jobba i rommet ved siden av. M.a.o intonering på øret uten forsterker. Jeg tror at det som gjør dette vanskelig ikke er det er vanskelig å høre 1-2-3 cemts avvik, men at det er så mye annet som foregår av svingninger, oscillasjon og overtoner og jævelskap som forstyrrer, særlig når man går fra flageolett til ffretted. Jeg tror jeg tenkte rundt hundre ganger at noten på 12. bånd hørtes både høyere og lavere ut enn flageoletten—samtidig. Det ble lettere etterhvert, men neppe fordi gehøret ble spontantopptrent—heller fordi jeg ble bedre på fokusere på de de riktige svingningene.
 8. 1 poeng
  Denne har stått i stuen i det siste, stimulerer til mer gitarspilling (unplugged). Er nok den gitaren jeg er minst redd for at småen skal tukle med. Men artig fjøl som her vært med meg i snart 15 år.
 9. 1 poeng
  Smith & Young Model 11 squareneck 'hotrodded' med Beard deler (Cone, spider & inserts). Oh yeah !
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.