Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. nov. 2019 i alle områder

 1. Det var da voltsomt til negativ holdning. Slike utsagn kan være veldig polariserende.
  7 poeng
 2. 6 poeng
 3. Når jeg først lager furubass får jeg prøve meg på noen furuknotter også. Dette var første forsøk og ble ikke så aller verst, hakk kan fylles med superlim hvis de blir synlige, og hvis ikke gir jeg beng i dem 😁 Litt lakk, så funker det nok.
  6 poeng
 4. Når jeg tenker meg om, har jeg en japansk Squier Stratocaster på loftet som trenger nye pickuper ... spørs om det ikke blir flere innkjøp av Toneriders. Takk for tips!
  2 poeng
 5. Er vel ikke noen bombe etterhvert, at jeg er veldig happy med IronGear pickups. Har hatt 4 gitarer med Blues Engines, og én med Dirty Torque bridge. BE er lav output, nydelige vintage PAF stil. Svært gode, og ikke kun til prisen. DT låt fett, men var gansk hot (veldig Duncan JB). Nå har jeg et sett Rolling Mill Overwound liggende og venter på et prosjekt. De bør ligge et sted mellom BE og DT. Antagelig ganske tett på SD 59/Custom 5 tenker jeg. Skal sitte i en Kina Les Paul kit, som tilsynelatende har OK treverk med elendig kvalitet på komponenter, lakk (tykk poly) og bindings (tynn dritt som
  2 poeng
 6. 2 poeng
 7. Både spenning og effekt nå, da trenger vi bare litt Ampère stemning.
  2 poeng
 8. Hadde meg en liten NGD i går. El Wolfo fikk møte storesøster og storebror for første gang i dag. «Han er jo helt oransje, jo», «Hvorfor snakker’n så rart, er’n Mexikaner?», var responsen. Men de ble heldigvis fort venner.
  2 poeng
 9. Du verden! Jeg er styrket i troen på at Epiphonen skal få et par Blues Engines. Jeg får lyst til å se bilder av det prosjektet ditt, forresten.
  1 poeng
 10. Skal være forsiktig med å uttale meg generelt, men (etter å ha googlet litt) valgte jeg å satse på en Tonerider Alnico II Blues som ny brigde PU i min ene Strat. Mottok, og monterte den i går, og karakteristikken var "spot on" det jeg var ute etter. Men, det som kanskje er mest interessant å nevne er at de kvalitetsmessig ikke virker å stå noe tilbake, selvom de er produsert i Kina og prisen lav. "Scatter" viklet, og papp-base. Referanser tilsier at de måler bra også. Bilde lånt fra nett. Den jeg mottok har mørkere grå base enn det vises på bildet, lik original Fender.
  1 poeng
 11. Blir ny trafo fra Mercury Magnetics og en kjapp gjennomgang, så regner med at jeg slipper piggsveis med det første.
  1 poeng
 12. Håper at bagatellen løses lynraskt!
  1 poeng
 13. Amp levert til service, blir bra dette:). Satt forøvrig 2 oxford og 2 utah høytalere i den. Helt lik krets som Super Reverb minus reverb selvfølgelig.
  1 poeng
 14. Ohm my god, her var det mye dårlige ordspill!
  1 poeng
 15. Blir fort mye motstand da. Best hvis alle følger samme leder.
  1 poeng
 16. Already on it:). Takk igjen for alle gode tips - elsker GN😊 Spenningen er faktisk til å ta og føle på.
  1 poeng
 17. Bilder er viktig i gitarforum så denne funksjonaliteten kan en gjerne legge til igjen. Instagram er en viktig platform for mange gitarister. @007
  1 poeng
 18. Kan anbefale iron gear pickups. Har 2 sett blues engine og 1 sett hot slag. Veldig mye pickups for penga.
  1 poeng
 19. Ganske bright, men klar og definert i toppen. Det ligger noen fine demo-videoer på nettsida deres. Regner med du har sett (og hørt) de?
  1 poeng
 20. Jeg har brukt Alnico Classic IV sett i to Epiphoner. Veldig godt fornøyd! Nå skal det sies at jeg også bytta elektronikk i de gitarene. I billig-segmentet har jeg også prøvd en del forskjellige modeller fra GFS. Jeg synes Tonerider er bedre. Kjøper du et sett og ikke blir fornøyd, får du droppe meg en melding, så kjøper jeg de av deg. 🙂
  1 poeng
 21. Fant en liten godbit på Youtube, fra den tiden jeg var en spire og hadde betydelig mer tid til musikk. Litt generisk, men likevel morro!
  1 poeng
 22. Japanese-built Takamine Pro Series guitars can be reliably dated from the eight-digit serial numbers typically found at the neck block inside the instruments. The first two digits designate the year of manufacture, followed by two digits denoting the month. The remaining four digits denote the instrument’s sequential number of manufacture among all the instruments made during the month indicated. For example, serial number 07100091 indicates a guitar built in 2007 (07), in October of that year (10), and that it was the 91st guitar made that month (0091). Similarly, serial number 0905
  1 poeng
 23. 3-sifret.....dette er et emne som det ikke snakkes om ----lignende til sånne emner PK folket overhodet ikke nevner noe om . Prøver å selge noen da , men det er alltid mer som kommer inn . Vokst opp som fattig på 70 tallet ....da er det større sjanse for å bli en hoarder . YOLO !
  1 poeng
 24. Har testet litt diverse i min nyervervede SG, og tenkte å dele et par ord om det foreløpige valget - Iron Gear Blues Engines. Det blir tredje gitaren jeg setter disse i nå. Så langt har jeg i SG'en prøvd: 1) de originale '61 pickupene, 2) SD 59, 3) Monty's PAF, 4) PRS 245, 5) BKN The Mule og 5) Blues Engines. I tillegg har jeg vel erindringer om et tyvetalls "PAF varianter" de siste 10 år med forskjellige Les Pauls. All time favoritter er for øvrig Monty's, OX4 og sist nå The Mule. Konklusjonene har vel vært noe sånt: 1) OK, men til tross for lav output, litt harde i toppen. 2) Lit
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.