Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. nov. 2019 i alle områder

 1. 7 poeng
  Det var da voltsomt til negativ holdning. Slike utsagn kan være veldig polariserende.
 2. 6 poeng
 3. 6 poeng
  Når jeg først lager furubass får jeg prøve meg på noen furuknotter også. Dette var første forsøk og ble ikke så aller verst, hakk kan fylles med superlim hvis de blir synlige, og hvis ikke gir jeg beng i dem 😁 Litt lakk, så funker det nok.
 4. 2 poeng
  Når jeg tenker meg om, har jeg en japansk Squier Stratocaster på loftet som trenger nye pickuper ... spørs om det ikke blir flere innkjøp av Toneriders. Takk for tips!
 5. 2 poeng
  Er vel ikke noen bombe etterhvert, at jeg er veldig happy med IronGear pickups. Har hatt 4 gitarer med Blues Engines, og én med Dirty Torque bridge. BE er lav output, nydelige vintage PAF stil. Svært gode, og ikke kun til prisen. DT låt fett, men var gansk hot (veldig Duncan JB). Nå har jeg et sett Rolling Mill Overwound liggende og venter på et prosjekt. De bør ligge et sted mellom BE og DT. Antagelig ganske tett på SD 59/Custom 5 tenker jeg. Skal sitte i en Kina Les Paul kit, som tilsynelatende har OK treverk med elendig kvalitet på komponenter, lakk (tykk poly) og bindings (tynn dritt som verken tålte lett bruk av varmepistol eller sandpapir når jeg strippet lakken). Blir stygg som juling, men forhåpentlig OK spillbar etter noen titalls arbeidstimer
 6. 2 poeng
 7. 2 poeng
  Både spenning og effekt nå, da trenger vi bare litt Ampère stemning.
 8. 2 poeng
  Hadde meg en liten NGD i går. El Wolfo fikk møte storesøster og storebror for første gang i dag. «Han er jo helt oransje, jo», «Hvorfor snakker’n så rart, er’n Mexikaner?», var responsen. Men de ble heldigvis fort venner.
 9. 1 poeng
  Du verden! Jeg er styrket i troen på at Epiphonen skal få et par Blues Engines. Jeg får lyst til å se bilder av det prosjektet ditt, forresten.
 10. 1 poeng
  Skal være forsiktig med å uttale meg generelt, men (etter å ha googlet litt) valgte jeg å satse på en Tonerider Alnico II Blues som ny brigde PU i min ene Strat. Mottok, og monterte den i går, og karakteristikken var "spot on" det jeg var ute etter. Men, det som kanskje er mest interessant å nevne er at de kvalitetsmessig ikke virker å stå noe tilbake, selvom de er produsert i Kina og prisen lav. "Scatter" viklet, og papp-base. Referanser tilsier at de måler bra også. Bilde lånt fra nett. Den jeg mottok har mørkere grå base enn det vises på bildet, lik original Fender.
 11. 1 poeng
  Blir ny trafo fra Mercury Magnetics og en kjapp gjennomgang, så regner med at jeg slipper piggsveis med det første.
 12. 1 poeng
  Håper at bagatellen løses lynraskt!
 13. 1 poeng
  Amp levert til service, blir bra dette:). Satt forøvrig 2 oxford og 2 utah høytalere i den. Helt lik krets som Super Reverb minus reverb selvfølgelig.
 14. 1 poeng
  Ohm my god, her var det mye dårlige ordspill!
 15. 1 poeng
  Blir fort mye motstand da. Best hvis alle følger samme leder.
 16. 1 poeng
  Already on it:). Takk igjen for alle gode tips - elsker GN😊 Spenningen er faktisk til å ta og føle på.
 17. 1 poeng
  Bilder er viktig i gitarforum så denne funksjonaliteten kan en gjerne legge til igjen. Instagram er en viktig platform for mange gitarister. @007
 18. 1 poeng
  Kan anbefale iron gear pickups. Har 2 sett blues engine og 1 sett hot slag. Veldig mye pickups for penga.
 19. 1 poeng
  Ganske bright, men klar og definert i toppen. Det ligger noen fine demo-videoer på nettsida deres. Regner med du har sett (og hørt) de?
 20. 1 poeng
  Jeg har brukt Alnico Classic IV sett i to Epiphoner. Veldig godt fornøyd! Nå skal det sies at jeg også bytta elektronikk i de gitarene. I billig-segmentet har jeg også prøvd en del forskjellige modeller fra GFS. Jeg synes Tonerider er bedre. Kjøper du et sett og ikke blir fornøyd, får du droppe meg en melding, så kjøper jeg de av deg. 🙂
 21. 1 poeng
  Fant en liten godbit på Youtube, fra den tiden jeg var en spire og hadde betydelig mer tid til musikk. Litt generisk, men likevel morro!
 22. 1 poeng
  Japanese-built Takamine Pro Series guitars can be reliably dated from the eight-digit serial numbers typically found at the neck block inside the instruments. The first two digits designate the year of manufacture, followed by two digits denoting the month. The remaining four digits denote the instrument’s sequential number of manufacture among all the instruments made during the month indicated. For example, serial number 07100091 indicates a guitar built in 2007 (07), in October of that year (10), and that it was the 91st guitar made that month (0091). Similarly, serial number 09050112 indicates the 112th guitar made during May 2009. https://www.takamine.com/dating
 23. 1 poeng
  3-sifret.....dette er et emne som det ikke snakkes om ----lignende til sånne emner PK folket overhodet ikke nevner noe om . Prøver å selge noen da , men det er alltid mer som kommer inn . Vokst opp som fattig på 70 tallet ....da er det større sjanse for å bli en hoarder . YOLO !
 24. 1 poeng
  Har testet litt diverse i min nyervervede SG, og tenkte å dele et par ord om det foreløpige valget - Iron Gear Blues Engines. Det blir tredje gitaren jeg setter disse i nå. Så langt har jeg i SG'en prøvd: 1) de originale '61 pickupene, 2) SD 59, 3) Monty's PAF, 4) PRS 245, 5) BKN The Mule og 5) Blues Engines. I tillegg har jeg vel erindringer om et tyvetalls "PAF varianter" de siste 10 år med forskjellige Les Pauls. All time favoritter er for øvrig Monty's, OX4 og sist nå The Mule. Konklusjonene har vel vært noe sånt: 1) OK, men til tross for lav output, litt harde i toppen. 2) Litt som Gibsons '61, men noe tøffere i trynet og litt mer oppløst topp. 3) Fantastisk low-wind PAF vintage goodness! Kunne kanskje hatt ørlitegrann mer kjøtt på benet i en SG. Perfekte i LP. 4) Rimelig pickup plukket ut av en PRS Bernie Marsden SE. Mye høyere output. Varme og vellydende, men ikke all verdens sofistikerte. gøy, men ikke noe å ha i en SG for min del. 5) Utrolig bra pickup. "Vintage PAF" med relativt lav output, men hakket mer varme enn Montys. Klar topp-3 på listen over PAF inspirerte pickuper jeg har testet. Og så 5) da: Iron Gear Blues Engine ser på tekniske specs ut til å være sterkt inspirert av The Mule: Alnico IV, 42 AWG Enamel wire og 8,6/7,4 kOhm (The mule er 8,4/7,3kOhm). De ser strålende ut, med fine nickel cover. Kunne tenkt meg vintage wire (som på de je ghar fra før), men de har visst nå 4-leders plastkabel. Det får gå Lydmessig er de helt ekstremt like The Mule og jeg ville aldri i verden klart å skille de fra hverandre i en blindtest. Passe lav output for blues og bluesrock og vakker clean. Halspickupen blir aldri basstung og grøtete. I bridge, er de i den typiske "Tele på stereoider"-gata, som en del andre lavoutput "PAF" kloner. Det er behagelig topp, som er klar og tydelig, men ikke på langt nær så hard som Gibsons mange Burstbucker/61/490/498 varianter jeg har testet. Flott strengeseparasjon også. Bryr man seg når trommisen kommer inn og ødelegger lydbildet? Neppe, men det betyr masse når man sitter i mancaven og nerder :) Blues Engine låter ikke varmt, men heller ikke ubehagelig skarpt. Pris: drøyt 800,- hjem i postkassen. Selger pleier å være grei med tollvennlig merking av pakken. Kvalitet: Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe The Mule og evt. veksle mellom Monty's i Les Paulen og disse. Nå blir det et nytt sett Iron Gear istedet, da det for meg er minst 95% av lyden til 25% av prisen.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.