Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 24. nov. 2019 i Innlegg

 1. Hadde en Edwards Goldtop- kopi for mange år siden. Kjøpte den av en på det gamle Vintagegitar-forumet. Den ble også solgt videre der, hvis jeg ikke husker feil. Gotoh hardware og Seymour Duncan pickups originalt. Bra gitar. Lurer på hvor den er nå.
  4 poeng
 2. Her er alle Japse-Paulo'ene som har vært innom hos meg; fra topp til bunn er ESP Eclipse (Full thickness), Burny RLC-55 (godt mulig at det er feil betegnelse/nr), og to stk Epiphone LQ. Jeg syns alle var/er helt utrolig bra, og holdt betraktelig jevnere høy kvalitet enn Gibson CS gitarer jeg har hatt innom. Ikke at de slår absolutt alle Gibson CS LP'er, men flere av de. Skriver litt mer utfyllende under hvert bilde også ESP'en er ikke akkurat noe vintage LP; med store bånd, relativt slank hals og ørlite grann annerledes form. Med EMG Het set låt den ikke noe særlig vintage heller,
  3 poeng
 3. Jeg foreslå en egen tråd om japanske Les Paul kopier, og deres gode og svake sider (eller andre ting som kan være interessant å nevne om gitarene).
  2 poeng
 4. 77 Greco Japan - har null peiling hva modellen heter eller specs . Er pent bygget men syns ikke den spiller like bra som en bra Gibson USA LP . Pickups er low output - slank 60s liknende hals med bra bånd . Står en gammel SD JB i bridge nå .
  2 poeng
 5. Det har vært noen forsøk på å lage en samling med dette tidligere, men mye er utdatert, og vi trenger en skikkelig oversikt. Jeg snekrer sammen en stor oversikt, men trenger innspill fra dere. Skriv inn Navn, lenke til sjappa, samt gjerne en setning om opplevelsen der (så det har litt mer verdi enn bare en lenke). Jeg samler opp og legger ut en stor artikkel om dette når vi begynner å få fyllt opp.
  1 poeng
 6. Klassisk tråd som sammenligner en Edwards E-LP 130 med en 1993 Les Paul Standard. En del lesning, men det holder å lese trådstarter sine innlegg. Mange bilder (guitar porn)! Kjenner meg igjen i det som blir lagt fram av trådstarter i denne tråden (har selv hatt Gibson Les Paul Standard og Edwards 130ALS/RE samtidig). https://www.mylespaul.com/threads/ngd-e-lp-130-lts-re-vs-gibson-lp-standard.319529/
  1 poeng
 7. Godtfolk. Etter et halvårs rabiat gitarhandling står jeg nå med åtte elgitarer og en mikket 12-strenger (akkustisk). Jeg har en Blackstar ID Core å presse lyden ut gjennom, men kunne tenkt meg en rørforsterker med fin clean lyd og gode muligheter for å ta pedaler. Hva anbefales der ute i prisklassen 2-4 høvdinger? Forsterkeren skal kanskje på en scene i ny og ned, men ikke se for dere noe turneliv her. Har øynene på en Blackstar HT 5. Så vi tar utgangspunkt der. Noen bedre?
  1 poeng
 8. Takker og bukker. Snart Black Friday også. Ingen Tiny til salgs i mitt område, men får følge med på finn og se hva som skjer.
  1 poeng
 9. Fant en liten godbit på Youtube, fra den tiden jeg var en spire og hadde betydelig mer tid til musikk. Litt generisk, men likevel morro!
  1 poeng
 10. Jepp. Jeg synes 9.5" radius er det idelle, men foretrekker 7.25" framfor 12". Det har med spillestil å gjøre, jeg bruker ganske tjukke strenger (12–50 flatwounds) og bender veldig lite. Da forsvinner fordelene med flat radius og tjukke bånd. Det har nok også med å gjøre at min første el-gitar, som jeg spilte på fra jeg var 13 til 20, var en Stratocaster-kopi med vintage specs.
  1 poeng
 11. Jeg har flere amper hjemme, små og store! Marshall DSL20 er kanskje favoritten for tida! 10 eller 20 watt, og en veldig bra clean, samt helt ok Marshall vreng! Tar pedaler bra! Nypris er i overkant av 4000, men skulle tro det dukket opp brukte i blant! Og det funker fint uten rør også! Har en Fender Champion 40 som absolutt duger!
  1 poeng
 12. Poenget med at han selv har uttalt at det var svært vanskelig å finne eksemplarer som var gode nok, står fortsatt vil jeg påstå. 😊
  1 poeng
 13. Kroppen er stort sett ferdig, må borre hull til jack og hull til skruer til halsen. Tørrmontering bare, for å se om ting liner opp ordentlig. Har tenkt rosewood gripbrett hals, som jeg vil lage selv,men har en hals med lønn gripbrett som kan brukes midlertidig også. Må da lage ny finish på hodet. Sort bakelitt plekterbrett m 5 hull og tre messibgsadler.
  1 poeng
 14. Fra samme In flight album .
  1 poeng
 15. Lurer litt på hva gjengs oppfatning er av å bruke navn på eget band som allerede er brukt av andre. Problemstilling: Har kommet på ett navn jeg syntes var litt passende for ett band jeg og en til er på tanken om å starte...men finner ut at pr. dags dato brukes av ett band i Nederland med 29 følgere, ett med litt over 200 følgere fra USA, en kunstnerkafé i Sveits og en pub i Sao Paulo . Ingen artister på Spotify eller iTunes... Greit å bruke her i kalde Norge og evt. når blir det å krysse grensen.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.