Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. nov. 2019 i Innlegg

 1. Kroppen er stort sett ferdig, må borre hull til jack og hull til skruer til halsen. Tørrmontering bare, for å se om ting liner opp ordentlig. Har tenkt rosewood gripbrett hals, som jeg vil lage selv,men har en hals med lønn gripbrett som kan brukes midlertidig også. Må da lage ny finish på hodet. Sort bakelitt plekterbrett m 5 hull og tre messibgsadler.
  8 poeng
 2. Blackmore har vel uttalt i et intervju at det nesten var håpløst å finne gode Stratocastere i denne perioden, men han fant nok noen.
  1 poeng
 3. Trur det er gode eksemplar innimellom og sikkert noen batcher som ordner opp i enkelte produksjonsfeil, de første med kun et strengtre er litt ettertraktet, noen butikker med gode ansatte plukket ut noen gode og sendte resten tilbake osv, men generelt og dokumentert var nok dette en dårligere periode for selskapet. Nok av kjente artister som sverger til gitarer fra denne perioden også 🙂
  1 poeng
 4. All den tid jeg er helt fersk her inne på forumet tenkte jeg det var lurt å formulere seg en smule diplomatisk😉
  1 poeng
 5. Klarte ikke styre meg lengre, så er vel en Revv g4 på tur i posten etter helga😊
  1 poeng
 6. 70-talls Stratocaster har dårlig rykte fordi de stort sett var dårlige. Dette er dokumentert igjen og igjen. De som var produksjonssjefer den gangen har selv sagt at de i store perioder på 70-tallet produserte flere dårlige enn gode gitarer. Flere intervjuer og bøker dokumenterer dette (f.eks i boka til A. R. Duchossoir). Fender slet på alle områder når de mangedoblet produksjonen sin og skulle drive mega-stort. Alt fra innkjøp av treverk til kalibrering av maskiner, alt under et stort press om å produsere mer og fortere førte til at objektive kvalitetsmål ble dårligere. Min egen erf
  1 poeng
 7. Syns og denne ser bra ut for å være en sunburst !
  1 poeng
 8. Ble 30 minutter for sein på denne😊 Må si jeg falt sinnsykt for Revv g4, men likte g3 svært bra også. Akkurat nå vurderer jeg å kline til på en Revv g4, og muligens styrke pedalbrettet med en Revv g3 på sikt. Kombinerer jeg dette med eksempelvis en Boss line selector så har jeg et hav av muligheter...tror jeg😛
  1 poeng
 9. Siden det bel nevnt " staggered poles " til Strat her så fant jeg en ( kompisert) forklaring på dette . Det er jo en del forskjellige versjoner ute og går her . Litt stress dialekt men bra forklaring .
  1 poeng
 10. Trøsta er at den meget sannsynlig er en bedre gitar enn flertallet av '70-talls Stratene.
  1 poeng
 11. Nydelig Strat😍😍😍
  1 poeng
 12. Ref. mitt forrige innlegg. Kanskje greit å vise bilde av en av de andre Strat´s jeg har🙂. Den forrige jeg viste ble byttet ut til fordel for denne: En American Vintage 70´s fra 2000. Har vel alltid hatt en hang mot 70´s Strat´s, men de har jo dratt litt av i pris de senere år, så denne Re-issue´n får være grei nok "erstatning" for min del🙂. Eneste aberet er at en tidligere eier har byttet ut den originale bridge PU´n med en Little `59. Ikke at den ikke låter greit, men den passer ikke helt inn i konseptet rundt denne gitaren, så derfor er jeg på utkikk etter en staggered p
  1 poeng
 13. Ja, jeg ser på det som et eksperiment... jeg er spent på tresorten. Det kan godt være at det ender i fiasko, men om det blir bra så blir det artig. Jeg har også en blokk med noe mørkt tungt og knallkardt treverk som muligens kan bli gripbrett. Vet ikke hva det er men det er såpass tungt at jeg tviler på om det flyter.
  1 poeng
 14. Er ikke direkte "låst" til én spesifikk type. Skal brukes på en American Vintage 70`s - og kan gjerne være samme spec som ble levert original på den.
  1 poeng
 15. 3-sifret.....dette er et emne som det ikke snakkes om ----lignende til sånne emner PK folket overhodet ikke nevner noe om . Prøver å selge noen da , men det er alltid mer som kommer inn . Vokst opp som fattig på 70 tallet ....da er det større sjanse for å bli en hoarder . YOLO !
  1 poeng
 16. Laget av samme fyr som designa peavey 5150. Beste distortion pedal jeg har prøvd
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.