Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10. nov. 2019 i Innlegg

 1. Bare et tips: På norsk heter det "hals", ikke "nakke" 😊 Er et par Az-eiere her inne. Etter alt å dømme er de ekstremt gode gitarer.
  3 poeng
 2. Har nettopp fått lånt meg en gammel TC electronic chorus/pitcher/flanger så da blei det veldig trangt på brettet. Gikk derfor til innkjøp av flate patchkabler og da blei det plutselig masse plass på brettet.
  2 poeng
 3. Dæng. Hjelper mye med ny ringedings, når kameraene nå er så grandiose at de tar alt for høyoppløselige bilder. Og som den gamle gubben jeg er, orker jeg ikke komprimere de. Her skulle det lagt en sjø av kule close-ups og virtuell tung mykgitarporno. Dere får nøye dere med halsovergangen til headstock. Halsen er ulakkert. Trolig fra fabrikk. Det er chainsaw mk ii kasse og tidlige Tim Shaw pups. Nydelig action og masse bånd igjen. Ibenholt gripebrett og minst fem kilo med treverk. Bortsett fra vekta er den lettspilt så det holder. 😁
  2 poeng
 4. Spot on. Syns også at BB2 og BB3 låt OK, men jeg klarte aldri å venne meg til den diskanten som bare lå der i lydbildet. Tilsvarende gjelder 57 Classic - men istedenfor diskant så har disse et ullent teppe over seg.
  2 poeng
 5. Syns å huske at BB2 og BB3 låt mer åpent og hårete, mens 57 Classic var litt mer komprimert og kanskje litt mer temmet, på en måte. Burstbuckerene syns jeg låt helt fin altså, det er bare det at jeg foretrekker så mange andre humbuckere fremfor disse. Som du selv sier, så er disse veldig lett å selge - og til riktig pris. Enten liker man dem, eller så får man solgt dem
  1 poeng
 6. Xotic XSC-2 Schecter USA Custom Shop Traditional II LSL Saticoy Haar (Falck i Trondheim kan kanskje skaffe disse)
  1 poeng
 7. jeg bøyer meg i støvet. Takk for en fin og saklig diskusjon om språk, men jeg vil gjerne fortsatt ha forslag om noen har?(ikke om språk, men om gitar.)
  1 poeng
 8. Classic 57 er vel temmelig like bb2 bb3 men wax pottet....eller husker jeg feil ?
  1 poeng
 9. Som Falck skrev: Da er verkstedet ferdig med byggingen av denne herligheten! 🌈Kropp av sugar pine, hals av roasted maple og en hel del fantasi!😍(Ja, lakk er faktisk gjort her på huset av våre eminente gitarguruer Juni og Geir..! ) Dette er ikke Ibanez, så hvordan dette skal gå aner ikke jeg. Kjøpte en Peavey Stereo Chorus 212 samme uka for å ikke forlate den beste perioden for mye. Suhr mikker, plekterbrett er skrudd fast med skruer. Gotoh 510 stol.
  1 poeng
 10. 1 poeng
 11. Er du ute etter «klassisk» Les Paul, så har jeg svært god erfaring med LP standard 2003-07 årgang, med 50’s eller 60’s hals. Har prøvd en drøss av de og kvaliteten har vært svært god på alle. så nærme man kommer custom shop uten den ekstra kostnaden spør du meg. Ellers, er jo det Traditional og Classic som gjelder.
  1 poeng
 12. Livner tråden siden alle bare viser akkere og banjoer ....djises . Kramer American Stagemaster 2 Custom 1987 . Chameleon lakk . Kjøpte denne i 2014 fra USA når USD var under 6 og null CITES . Det var tider det . Hadde ennå omsetning i firmaet på den tiden . Tenk at det kunne gå så innihampens til helv.... i løpet av 5 år i Norge . Men Norge skal jo redde verden og gjøre sine egne få borgere fattige .
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.