Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. nov. 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Oppussing er ferdig, snart skal el-gitarene frem igjen. Men denne svikter meg aldri❤️
 2. 2 poeng
  Ble gjort litt i dag. Plassering av kontroller, tok det ca. sånn som Spector har på sine MM-basser. Gravde ut plass til pots, preamp og batteri. Ganske korte pots, så det er i to nivåer, toppen er bare 3-4mm på det tynneste. Har også drillet for pickup og jord på brua. Lokket blir ikke nedfelt, sånn er det på originalen også, og det sparer meg for en del jobb Er ganske knotete å frese på buet underlag.
 3. 1 poeng
  Tykk hals og billig på pris, gå for studio. Fine gitarer for en grei penge. Betalte rett over 5k for min, ink kasse. Helt ny med originale strenger. Tynnere hals, gå for Classic. Min er ca 2 år gammel og kanskje ikke så vintage. Men de eldre skal være mer tradisjonelle. Så har du standard som har en mellomfeit 60s hals, kommer i forskjellige variasjoner. Traditional, mye gitar for pengene. Disse er ofte lavt priset på bruktmarked, er du heldig og får tak i en med iced tea burst eller lignende - så er du heldig 😊 Enkleste er definitivt å kjøpe den gitaren du liker best, og bytte humbuckere. Skal du henge deg opp i type humbucker, så begrenser du utvalget en del.
 4. 1 poeng
  Nei, jeg tror jeg skrinlegger hele greia. Kjøpte litt spontant en billig EHX C9 i dag, så jeg går over fra orgeletterlikning til orgelemulering, med innebygd leslie den veien. Altså hvis C9-en er så bra som det virker som den er.
 5. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.