Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. nov. 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Ble gjort litt i dag. Plassering av kontroller, tok det ca. sånn som Spector har på sine MM-basser. Gravde ut plass til pots, preamp og batteri. Ganske korte pots, så det er i to nivåer, toppen er bare 3-4mm på det tynneste. Har også drillet for pickup og jord på brua. Lokket blir ikke nedfelt, sånn er det på originalen også, og det sparer meg for en del jobb Er ganske knotete å frese på buet underlag.
 2. 2 poeng
  Antageligvis for høg pris er eg redd. Eg har nettopp kjøpt/solgt/kjøpt/osv. noen Les Pauler og det ser ut som en må ned i rundt 12.000kr for å bli kvitt noe som helst. Den siste eg kjøpte var ein 2005 standard, som gikk for 12k. Solgte en 2014 Classic for 11k rett før. Når det gjelder 2014-LPene (120) så er det mange som ikkje vil ha de virker det som, sjølv om det er gode gitarer.
 3. 1 poeng
  Reell strømtrekk er målt til rundt 190 mA; jeg kjørte min BlueSky på 200 mA på et tidligere brett. Du får avgjøre om det er verdt forsøket.
 4. 1 poeng
  Husk at du trenger mye strøm tilgjengelig for Strymon-boksene (250 mA).
 5. 1 poeng
 6. 1 poeng
  Kjøpte nylig denne og trodde egentlig det var en 570. Etter å ha hatt den på benken, viste det seg at det var en RG507 fra 1995. Hva forskjellen er, aner jeg ikke men mistenker at 570 kom med Edge Pro eller Lo Pro Edge eller noe på denne tiden. Denne har klassikeren Edge. Må sjekke litt Ibanez Wiki. Uansett; kick ass gitar uten noe nevneverdig slitasje. Trengte bare en vask, justering og generelt vedlikehold. Virkelig god stand.
 7. 1 poeng
  Skal foreslå for bandet at vi må begynne å gig'e for penger og ikke øl og brunt så jeg får råd til dette 🤔
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
  New Jackson USA 1994 ! Må prioritere annet før jeg skrur den sammen . Setter muligens i en middle singelcoil om jeg finner motivasjon ( bruker bridge bøkket 99% av tiden uansett) . Bill Lamrence L-500XL pickup i bridge som passer meg bra .
 10. 1 poeng
  Nok en Tele på budsjett. Opprinnelig var planen å enten lage en variant av Andy Summers', eller David Gilmours (sjekk albumet About Face) sin Tele, men etterhvert innså jeg at relicing er ekstremt vanskelig, og for å få et troverdig resultat må man bruke sånn ca 30 - 40 år. Vi har jo alle sett eksempler på relicing som befinner seg i den "snodige" enden av skalaen. Dessuten er det jo egentlig fullstendig ubegripelig, har jeg innsett. SÅ: Kroppen er en fra GFS; custom double bound (svart bakside) av Palownoia (superporøst og lett treverk, her anbefales stødige hender ved fresing og boring) Halsen er en bog standard Fender telehals i lønn og palisander, medium jumbo bånd. (tror det var en mex-variant, den er ca 9,5 i radius og helt middels c-profil) Wilkinson compensated bro og Wilkinson vintage locking tuners (som vanlig) Ukjent neckpickup, mest sannsynlig fra en LTD (temmelig solid output, funker nydelig sammen med:) Bridge pickup er en av mine favoritter på budsjett, GFS Lil' puncher. Annen hardware er generisk, reima er US handmade, straplocks fra Grolsch. Reversert (eller riktig) kontrollplate. Når jeg skriver "tele på budsjett", skriver dette seg fra den tiden man kunne bestille håndfuller av kropper og halser fra GFS uten å regne med et halvt nasjonalbudsjett (snakker type Burkina Faso) i frakt, og norsk mva- og tollhåndtering var litt sånn.....der.... Dette funker ikke like bra i dag. Nåvel. Jeg synes gitaren ble ganske fin. Selve 'bursten og treverket avslører selvsagt at dette ikke er på øverste hylle av gitarmakeri, men den var lett å sette sammen, og fungerer utmerket med en vanlig setup - båndjobb (level/crown) og intonasjon. Den låter slik som jeg vil ha den, og jeg bruker mest bridge/neck i kombo, og av og til bridge for å "si fra" litt om det trengs. Får generelt fine kommentarer på denne. PS: det hvite lille feltet vest for plekterbrettet er refleksjon fra en eller annen lyskilde PPS: det artige her er at det er nokså enkelt å skru sammen noe sånt. Du trenger å være i greit finmotorisk stand og ha litt kunnskap om båndarbeid (ikke akkurat rakettforskning), intonasjon og litt peiling på lodding og på måling, gjerne ned på skyvelære-nivå. Seriøst, dette fikser veldig mange, og det er hjelp å få lett tilgjengelig. Gitarfiklere er som regel særdeles hyggelige folk, men de er på ingen måte noen guruer. Gitarfiklere med forretningssans, derimot.....
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.