Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03. nov. 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Ryddet opp i samlingen med det jeg vil kalle metervare gitarer og anskaffet meg noen som jeg drister meg til å kalle klasse gitarer. Og jeg ble veldig glad for alle sammen. Særlig DNA nr 112 av 300 produsert. Med blodet til Steve Vai i rødfargen ( 1/8 del) hvis noen bryr seg. Ellers 1989 Usa Custom Music of the Spheres. Usa Custom 1989 Last Zigarette. Og 2007 J-Custom 8470. Og bevare meg vel hvilken Gibson eller Fender man kunne fått for disse 4.
 2. 3 poeng
  Strengt tatt burde tråden heller hett ' Hjelp jeg har bare to Les Pauls'.
 3. 3 poeng
 4. 2 poeng
  Ikke alltid like lett på norsk heller. Fikk en illsint mail når vi gav ut vår første plate i 2004. Vi kunne vise til skriverier og demoutgivelse fra 1994. Ble helt tyst etter det.
 5. 2 poeng
  Altså, skudd i blinde her, men kunne du ikke bare prøvd å swappe pickupsa mellom de to gitaren, så hører du om de funker i traden?
 6. 2 poeng
  Det er en one-off. Mao ikke utført av Klemann Lawrence eller Pamelina. Og så står det ikke usa custom på headstock. Tipper halsen er fra en RG 750 eller 770
 7. 2 poeng
 8. 1 poeng
  Noen må jo holde denne tråden i live ..... Ferdig pimpa - bytta pickups + caps , locking bridge , locking Spertzel tuners - justert intonert etc. . Denne takler sjelden lav strengehøyde på 1mm uten klirr , men blir jo bedre klang/sustain med ørlite høyere .
 9. 1 poeng
  Gitarister må se sitt ansvar for å holde oppe gitaromsetningen !
 10. 1 poeng
 11. 1 poeng
  Vel... etter å ha smakt litt på navnet ett par dager så er jeg ikke like sikker på om det klinger godt nok, men Blues on the Rocks... Men temaet er like hot uansett fordi uansett hva jeg tenker ut så finnes det noe tilsvarende mm. det er no helt fjernt... Selv ett tullenavn jeg tenkte på for mange år siden er jo brukt (Bottle of Blues). Tror Flaske med Blues er ledig da om jeg vil det skal høres ut som en gjeng som lesper 🤪 Til grisene: Jeg skrev IKKE en «gjeng med lesper» ☝🏻😁
 12. 1 poeng
  Ble en pen bunke i går; Jethro Tull, Sleep, Nile, Steely Dan, Death, Triptykon og 2x Witchcraft.
 13. 1 poeng
  Sitter på youtube as we speak og hører på de du har foreslått, hører mye bra her 👌
 14. 1 poeng
  Nei, forholdt meg til det som de selv skrev på facebook-sida. Brukte ikke så mange minutter på det, lite jeg kan gjøre med det uansett.
 15. 1 poeng
 16. 1 poeng
 17. 1 poeng
  Hadde en slik ibanez artist på 90-tallet. Husker den som kvalitet over hele linja, men halstung og begrenset bruksområde. Lånte en snerten rickenbacker for noen få år siden, husker ikke modell. Den var nett og greit balansert, men særdeles smal hals. Og omvendt strenging så vidt jeg kan huske.
 18. 1 poeng
  Min erfaring med billigmerker (har hatt et par av disse produktene fra G4M på benken, dog ikke 12str) er at de krever litt for å få spillbare. Det kan tenkes at en 12str kan være enda verre med tilpassing av nut og diverse justeringer. Danelectro pleier å være topp rett fra pappeska. Dessuten foretrekker jeg nok litt mer jangly 12str lyd, noe Danelectroen leverer med glans. Har selv en Hagstrom Viking 12 stående i studio og den oppleves ofte litt vel muddy.
 19. 1 poeng
  Herlig!🤗 Husker fantastiske Mark McGee hadde denne i Vicious Rumours. Var dette et standard motiv, eller en custom one-off? I dag er han gitaristen til Gregg Allman og har blitt voksen og spiller bare på gæmmliss-gitarer som tele o,l😀
 20. 1 poeng
  Svart plekterbrett er nesten uten unntak, penere. Ellers liker jeg godt at du får fram figureringen i treverket. Ser ut til å bli veldig bra!
 21. 1 poeng
  Dagens bilde av offsethjørnet. siste iterasjon av telemasteren, MJT Jazzmaster, USA Jaguar (også fra deler)
 22. 1 poeng
 23. 1 poeng
  Det å ha to LPer er litt vanskelig, minimum er vel egentlig fire. Kanskje fem.
 24. 1 poeng
  Slengte i et sett med Bare Knuckle VHII i Music Man Valentine, så fikk Telen Valentine-pickupsa. Bridge er en HB sized Tele singlecoil og neck er en slags PAF type humbucker. Låt bedre i denne enn Valentine, og helt utrolig bra balanse mellom de! Den ultimate "moderne Tele" etter min mening 😎 PS: trykk innpå bildet for å få maks oppløsning, var litt uskarpt i innlegget
 25. 1 poeng
  Denne blir å ferdigstille nå fremover. Jeg har beiset og lakket, og våtslipinga er i gang. Jeg hadde kjøpt et svart bakelitt plekterbrett med 5 hull til denne, men er i tvil om jeg skal heller gå for hvitt... jeg trenger også en hals, hadde planer om å lage en selv, men det var dette med å få tid da, jeg drar på en tolvdagers turnus til trøndelag nå på jobb så da skjer det ingenting. Jeg har en Edmire bridgepuckup liggende til denne, må ha en neck pickup også. Forøvrig blir det klassisk tele med tre messingsadler.
 26. 1 poeng
  Så var det den tiden igjen. Brettet endte opp med å være helt i gråtoner denne gangen. Fremhever gullknottene på RevivalDriven
 27. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.