Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. nov. 2019 i alle områder

 1. 4 poeng
  Det går fint med flere Les Paul
 2. 3 poeng
  Ikke min, bare vært innom på reperasjon denne uka; en håndbygget Vox AC30-klone fra FAD! Har ikke noen cabs med Alnico Blue dessverre, men selv gjennom 4x12 med Greenbacks låter den veldig forskjellig fra Marshallene. Fyr opp volum på top boost-kanalen mellom 6 og 10 med en Tele (eller hvilken som helst gitar i grunn), og man greier nesten ikke stoppe å spille...
 3. 2 poeng
  Ryddet opp i samlingen med det jeg vil kalle metervare gitarer og anskaffet meg noen som jeg drister meg til å kalle klasse gitarer. Og jeg ble veldig glad for alle sammen. Særlig DNA nr 112 av 300 produsert. Med blodet til Steve Vai i rødfargen ( 1/8 del) hvis noen bryr seg. Ellers 1989 Usa Custom Music of the Spheres. Usa Custom 1989 Last Zigarette. Og 2007 J-Custom 8470. Og bevare meg vel hvilken Gibson eller Fender man kunne fått for disse 4.
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
 6. 2 poeng
  Gårsdagens amp og NAD😁. Latterlig fet & liten sak - strøken og original Fender Princeton fra 1953.
 7. 1 poeng
  Gibson SJ-200 Standard fra 2015 med noen små "dents" og noe matt lakk der armen "subber" på toppen. Det originale Fishman Aura systemet (som følger med) er byttet ut mot et L.R Baggs Anthem SL. Har også montert reimfeste på "neck heel"en. Jålete bridge pins i messing med SJ-200 gravert ! 8-) Mye finere enn di originale plastproppene (som også selvf. følger med). Byttes mot Pedal Steel ... noe litt mer solid enn Carter Starter !
 8. 1 poeng
  Alltså går det fint ekonomiskt att ha två stycken så är det ju ingen stress. Du får i stort sett lika mycket för gitaren nu som du får om ett par år eller fem. Okej plus/minus några procent, men det är ju inte så att den sjunker i värde ju mer du väntar liksom.
 9. 1 poeng
  BB 1-2 er temmelig lav output vintage lyd . De kan bli noe tamme for mange . Liker du de ikke så de lettsolgte på Finn . Ellers liker jeg godt 498t i bridge som er vesentlig høyere output , men fortsatt låter klart uten å bli grumsete og ha hard diskant . LP Trad pleier å komme med 57 Classics som "sparker" noe mer enn BB 1-2 . BB3 gir mer output til bridge . Jeg liker best BB3 og 57 Classics til rock/classic metal i LP . Du har vel kontroll på pickup høyde her ? BB Pro liker jeg ikke da de har en merkelig "hard diskant" - de ryker ut med en gang hos meg .
 10. 1 poeng
  Du slenger enten på «The True» foran, eller «ov Fire» bak. Vipps, problem solved. Ga selv ut en skive med et band for noen år siden, og ble kontakta av en fyr på vegne av «det orginale» bandet som holdt til i England eller no. Svarte som sant var at vi ga ut vår første utgivelse seks år FØR de ble starta. Hørte ikke noe mer.
 11. 1 poeng
  For meg så høres det ut som du liker 120 bedre enn Trad, men at du vil beholde Trad fordi det er en skikkelig LP, i følge mange. Bør kanskje revurdere strategien din før du selger 120 med et stort tap, så ikke du angrer senere. Jeg har en del full thickness Les Paul fra både Gibson og ESP, samtidig har jeg noen slanke versjoner som er tilsvarende 120. Det er på ingen måte noe automatikk i at tykke gitarer låter bedre enn de tynne. De låter bare annerledes 😊 jeg kunne fint tenkt meg en 120 på siden etterhvert, som et supplement til Les Paul Classic.
 12. 1 poeng
  Sett på danelectro? f.eks denne: https://www.thomannmusic.no/danelectro_59_dano_12_bk.htm?gclid=CjwKCAjw0vTtBRBREiwA3URt7kKi1tJhmij_QwG-pylw486uBVfcs2pg9Uf_KZCLlcZWbUfgEH6ErBoCb8wQAvD_BwE
 13. 1 poeng
  Stemmer det. Du har jo "Lucy". Men jeg har R8'en du ikke ville ha... 😁
 14. 1 poeng
  Er egentlig enig, men så er det dette med å kvitte seg med noe da... Har et par-tre gitarer jeg egentlig ikke trenger, men når jeg tenker på å selge de, tar jeg de ned fra veggen, bytter strenger, justerer litt her og der, spiller på de, tar de med på en spillejobb.... og finner ut at jeg heller vil beholde... 🧐 Nå er det jo også slik at de gitarene jeg evt. kunne/ville latt gå, ikke er veldig verdifulle, så det er også en faktor som gjør at jeg tenker de like gjerne kan få bli. Har også solgt/byttet noen opp gjennom tida, og de fleste av dem, savnes på ett eller annet vis, og jeg hadde gjerne tatt de tilbake.
 15. 1 poeng
 16. 1 poeng
  Om du skal kvitte deg med en, så er det 120'en ja. Du kjøper selvfølgelig da en annen gitar for pengene, så det totale antallet ikke går ned. Det må kun gå opp. 😜
 17. 1 poeng
  Bilvarianten her -kan sikkert bruke høytrykkspyler på gitar og .
 18. 1 poeng
  Klarte ikke å holde meg.......
 19. 1 poeng
  Iron Maiden er favorittbandet mitt, men jeg kan dessverre få av soloene deres. Det måtte jeg gjøre noe med.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.