Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. okt. 2019 i alle områder

 1. 6 poeng
  Gårsdagens amp og NAD😁. Latterlig fet & liten sak - strøken og original Fender Princeton fra 1953.
 2. 2 poeng
  Pedalbrett...snobberi😜
 3. 2 poeng
  Hei! Jøss, tre konsekutive eiere av samme gitar i samme tråd! Highend-offsetmiljøet i Norge er tydeligvis ikke så kjempestort. Det er en ypperlig gitar, jeg har aldri vært så fornøyd med et gitarkjøp. Takk igjen for handelen!
 4. 2 poeng
  Heisann, det var jeg som solgte deg denne og som kjøpte den av Fano-man. Skal se om jeg finner infoen om at det var forløperen til AVRI-jazzmasterene. Nydelig gitar i hvertfall ❤️
 5. 2 poeng
  Mens vi er i offsetmodus:
 6. 2 poeng
  Dagens amp kurerer fyllesyke☺️
 7. 1 poeng
  Jeg har to! DM-2W og NS-2. Elsker DM-2W-en min.
 8. 1 poeng
  Var jo en kjekk funksjon å ha, så hvis du har anledning en gang så kan du jo legge inn en tilsvarende widget fra en annen leverandør F.eks. https://snapwidget.com/
 9. 1 poeng
  Takk skal du ha @Naigewron! Har fjernet den nuh.
 10. 1 poeng
  Nå ser jeg mange brett uten en eneste Boss-pedal. Hvor går verden hen?
 11. 1 poeng
  Før man rigger seg opp med masse lyd bak seg, så bør man også tenke litt på hva som skjer siden i livet. Det gjorde ikke jeg. Høreapparater er noe dritt, men plutselig trenger du det. Det er faktisk ikke stilig, morsomt eller kult. Det er noe herk. Dropp veggen, la PA gjøre jobben, og ta vare på hørselen.
 12. 1 poeng
  'Cheesykøntrikaster' ! 🙂 Fender B-Bender tele med Hipshot Palmbender på G-strengen ! 😄
 13. 1 poeng
 14. 1 poeng
 15. 1 poeng
 16. 1 poeng
  Dagens og gårsdagen forsterker er en LAB L-5 100watt transistorforsterker med 2 stk 12 tommere. Den har samme fjærklang som i Fender Deluxe Reverb og Princeton Reverb. Jeg synes den låter veldig fint.
 17. 0 poeng
  Gibson SJ-200 Standard fra 2015 med noen små "dents" og noe matt lakk der armen "subber" på toppen. Det originale Fishman Aura systemet (som følger med) er byttet ut mot et L.R Baggs Anthem SL. Har også montert reimfeste på "neck heel"en. Jålete bridge pins i messing med SJ-200 gravert ! 8-) Mye finere enn di originale plastproppene (som også selvf. følger med). Byttes mot Pedal Steel ... noe litt mer solid enn Carter Starter !
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.