Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 29. okt. 2019 i alle områder

 1. 5 poeng
  Høvle, høvle, høvle, og raspe, raspe, raspe. Startet roundover på baksiden. Nå begynner jeg å føle at dette faktisk kan bli til noe Litt stygge merker etter shintoraspen, men det fikses etter hvert. Formen er i alle fall på vei. Blir en del spon av dette her... Nå må jeg begynne å tenke på at halsen skal skrus fast. Jeg er usikker på finishen foreløpig, men kanskje en gammel drivved-look hadde gjort seg.
 2. 4 poeng
  Fender Custom Shop 1998 Jazzmaster. Min beste venn blant gitarene mine. Fantastisk stand, hadde knapt vært ute av kassa da jeg kjøpte den. Ikke en ripe nå heller, til tross for at jeg har brukt den på en del giger. Ifølge selger var dette prototypen til det som ble 1962 AVRI. Har ikke greid å få det bekreftet, men iallfall var dette den første vintage spec Jazzmastaren som ble lagd siden 1980. 15. januar 1998 står det i halsutsparingen.
 3. 3 poeng
  Ok, da fikk jeg inn en pakke med inlays fra USA og har prøvd å forme til. De var litt oversize både ene og andre veien, men slipte ned langsida en snau mm og skrapte inn sidekonturene med en liten skalpell. Det var ganske lett å få til. Deretter pusset jeg yttersiden av innlegget mot 80-papir mot innsiden av en elastisk søplebøtte for å få en tilnærmet 12" radius så innlegget passer rett inn. Så blir spørsmålet hvordan en best gjør det med å fylle opp tomrom og slipe til innleggene når en har fått dem på plass. Siste finpussen. Tar gjerne tips der. Tenkte å bruke superlim (klart). Mener det har sånn aksellerator(?) som følger med også (sånn stor og liten flaske en får kjøpt på Biltema).
 4. 3 poeng
  Foreløpig ikke avhengig av høreapparat, men tinnitus er heller ikke noe særlig festlig. Aller mest savner jeg å være ute i naturen en vindstille sommerdag uten å høre masse kjip, metallisk støy.
 5. 2 poeng
  Denne her går vel som offset. Fikk denne herligheten i hus for noen uker siden. Gibson RD 2007, silverburst. Satt på et sett bare Knuckle og byttet tunere. (Til egne preferanser) Ellers fantastisk god gitar!
 6. 1 poeng
  [youtube] [/youtube] Ny låt rykende fersk fra masteringstudioet. Ta gjerne en titt og fortell meg hva du synes:)
 7. 1 poeng
  Rakk ikke tenke på det engang 😆
 8. 1 poeng
  Min gamle 👍 Nydelig gitar !!
 9. 1 poeng
  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=161825949 STARfixe el-gitar Strat til barn 200 kr En fin barne el-gitar selges rimelig. Plugginngangen må repareres. Merke Starfixe. Bag medfølger.
 10. 1 poeng
 11. 1 poeng
  Det blir ikke så mye Telecasting lenger, trenger vib-arm til det mest av det jeg driver med for tida. Greier ikke å trives med S1-knappen og fireveisbryteren, men ellers er dette en grei gitar, og den av Telecasterne jeg har igjen som får mest bruk. Tror det blir vanlig treveis på den en dag, seriekoplede singlecoiler er bedre i teorien enn i praksis.
 12. 1 poeng
  Ja, blir vel ikke det mest populære bandet i byn når vi kommer med to busser, pluss et idrettslag på dugnad bare for å få utstyret på plass. Vi er fremdeles såpass i startfasen at de plassene vi evt. skal spille på er såpass små at skal vi få alt utstyret på scenen må vi stå utenfor og spille... Skal absolutt nevne det poenget med lydprøver/lydtekniker i morgen på øving, så får eg høre hvor kreative de er😂
 13. 1 poeng
  Før man rigger seg opp med masse lyd bak seg, så bør man også tenke litt på hva som skjer siden i livet. Det gjorde ikke jeg. Høreapparater er noe dritt, men plutselig trenger du det. Det er faktisk ikke stilig, morsomt eller kult. Det er noe herk. Dropp veggen, la PA gjøre jobben, og ta vare på hørselen.
 14. 1 poeng
  Slengte i et sett med Bare Knuckle VHII i Music Man Valentine, så fikk Telen Valentine-pickupsa. Bridge er en HB sized Tele singlecoil og neck er en slags PAF type humbucker. Låt bedre i denne enn Valentine, og helt utrolig bra balanse mellom de! Den ultimate "moderne Tele" etter min mening 😎 PS: trykk innpå bildet for å få maks oppløsning, var litt uskarpt i innlegget
 15. 1 poeng
 16. 1 poeng
  Et lite forsøk på I Won't Back Down av Tom Petty. Brukte en gammel M-Audio Fastrack og Cakewalk Audio Pro 7.0 fra sist på 90-tallet.. Heartbroken Traveller - I Won't Back Down (Tom Petty Cover)
 17. 1 poeng
  Denne kom inn døra i dag. Lukter herlig
 18. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.