Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. okt. 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Må prøve å få denne bastarden ferdig. Ikke superbra fit mellom hals og kropp, men det blir nå et eller annet av det. Har et sort plekterbrett liggende som skal på.
 2. 2 poeng
  Denne blir å ferdigstille nå fremover. Jeg har beiset og lakket, og våtslipinga er i gang. Jeg hadde kjøpt et svart bakelitt plekterbrett med 5 hull til denne, men er i tvil om jeg skal heller gå for hvitt... jeg trenger også en hals, hadde planer om å lage en selv, men det var dette med å få tid da, jeg drar på en tolvdagers turnus til trøndelag nå på jobb så da skjer det ingenting. Jeg har en Edmire bridgepuckup liggende til denne, må ha en neck pickup også. Forøvrig blir det klassisk tele med tre messingsadler.
 3. 2 poeng
  Ah, så liten ja. Jeg hadde en Epi PeeWee LP og V til guttene mine i håp om interesse . De solgte de nettopp og kjøpte lego😎 Bør ikke koste mer enn en god femhundrelapp på bruktmarkedet.
 4. 1 poeng
  Oh la la! Gibson Les Paul Custom. Fra 10. desember 1980. En eier. Originalkvittering fra Miami. Er dessverre på reise, har ingen forsterker. Men du verden. Noe å glede seg til er jo ikke feil. 😊 Beklager elendige bilder. Har bare selfiekamera i orden på mobilen. Pengene ble prioritert på annet, må vite.
 5. 1 poeng
  Har en slik , men det er kjipe greier . Satte på en MIJ bøkker som låter bra , men holder seg stemt i få minutter . Dårlig sustain - dårlige bånd etc. . Ikke noen fryd å spille på akkurat .
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
  Endelig ferdig... ja det har tatt sin tid dette. Men, min første hals, det var morsomt å prøve et annet design enn vanlig. Som vanlig noen små blemmer , men det får bare gå.
 8. 1 poeng
  Brettet mitt akkurat nå Wah wah, phaser, Bigg Muff, TS 808 klone, Klon klone, Compressor, Reverb, Tremolo og en ditto lopper.
 9. 1 poeng
  Endel pussing senere, fornøyd med treverket her, dette skal bli bra🙂
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.