Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. okt. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Selv om bridgepickupen var en av de tøffeste Tele-esque tonene jeg har hørt, så ble den litt vel skranglete for heftigere rockegreier. Så da måtte det bli en Thornbucker+, og det låt ikke feil for å si det slik! Tok vekk skranglekarakteren uten å ta vekk noe klarhet, og med tiden blir det nok en 5-veis switch med div splittemuligheter osv. 👌🏽
 2. 1 poeng
  Etter hvert som man blir eldre, innser man at livet har flere faser. Jeg er ferdig med en av mine, nemlig gitarfikling. Jeg er ikke så veldig glad i å selge ting på nettet, så derfor spør jeg her om en flyttekasse full av ting og tang kan være et salgsobjekt for folket her? Jeg kunne jo ha solgt unna en og en ting, men det er faktisk ikke så fristende for meg. De tingene jeg har, er mer "billig skrot, men veldig mye av det" enn "Godbiter og fantastiske skatter fra det uåpnede skapet til bestefar". Det er snakk om for eksempel pickups, type Epi, GFS, og så videre. Jeg har en god del verktøy, stort sett fra StewMac, et stratbyggesett (igjen rimelig) noen bøker om gitarbygging, potmetre av mer eller mindre kurant type, brytere, knotter, skruer, beis, fillers, superfint slipepapir, brytere, nuts, diverse bånd, noe binding, og jeg kan holde på lenge. For mange år siden var en forhandler innom her, og han utbrøt "Du har faen meg mere ting enn det jeg har i butikken". Jeg er ikke ute etter å få inn en vanvittig sum, men det er for dumt å kjøre dette på søppelplassen. Jeg er ikke blakk, så jeg vil ha igjen litt for dette. Før jeg bruker tid på å samle sammen og ta bilder, vil jeg gjerne vite om dette er en kurant måte å selge ting på. Hvis jeg ikke får noen svar, får jeg finne andre måter å kvitte meg med alle disse tingene på. Svar i tråden, eller PM. Uforpliktende.
 3. 1 poeng
  Hjemmekontor i dag. Jada. Da blir det slik: En enkel liten gitar som med små endringer har blitt en ordentlig godsak. No nonsense, og nett og lett nok til at dette har blitt en favoritt i tv-stolen. Billigste Epiphone-modell EVER (kjøpt av @El_Aba i sin tid): GFS Mean 90 (fankern meg noe av det bedre av p-90s jeg har vært borti for mitt bruk) Generisk justerbar bro (originalen var forsåvidt grei nok, men mangla det lille intonasjonsmessige - jeg er kresen) Generiske nye tuners (originalene funket, men det var litt slark - og jeg hadde nye liggende) Jeg mattet ned halsen på baksiden (MM-style), pluss en liten trussrodjustering, og vips - en lettpilt moromaskin. Fet lyd, og den holder stemminga til det kommer kyr ruslende hjem fra beitet. Den viktigste modifiseringen var dog å fjerne plekterbrettet. De mellom- til høyfrekvente tonene ble mer åpne på en måte, og gitaren responderer på en helt annen og livligere måte. Hullene etter skruene bidrar til en tightere punch i nedre mellomregister og jeg ble 5 ganger bedre til å spille.
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.