Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03. okt. 2019 i alle områder

 1. 8 poeng
  Øvekroken og gitarveggen. Byrjar å gå tom for plass...
 2. 5 poeng
  Jeg skal elektrifisere en 1941 Gibson L-4 og ønsker ikke at det originale plekterbrettet skal modifiseres eller skades på noen måte. Det blir derfor laget to kopier😊 Hver av kopiene skal tilpasses for ulike konfigurasjoner. Den ene til en DeArmond Rhythm Chief 1000 (reissue) på en original Monkey Stick. Oppsett nummer to er en Kent Armstrong Handwound Ultra slim side mount. Plektermatetialet kom i går og jeg venter at braketter dukker opp i postkassa når som helst😊 Her er plata ferdig maskert og merket for å unngå riper og oppflising. Det er greit at jeg ikke kvittet meg med båndsaga. Til de rette kuttene, brukte jeg et bredt bånd og anlegg. Det blir helt supert. For å kutte til resten, satt jeg i et mye smalere bånd. Det fungerte greit, men svingene ble i knappeste laget. Resultatet ble uansett et godt utgangspunkt for pussing. Båndsaga har en egen pusserondel, som gjør ting ganske mye enklere enn om jeg måtte gjøre det med fil eller rasp. Brettene ble ikke helt identiske, men de ser riktige ut til gitaren😊 Her er et bilde av det originale brettet sammen med de to kopiene, der hver er avbildet tilnærmet slik det vil se ut ferdig montert. Nå gjenstår det en del pussearbeid før jeg kan begynne å installere tommelpot og et mini-Jack output på hver av konfigurasjonene.
 3. 5 poeng
  Altså fra den perioden men(n) bodde sammen med damer og ikke katter i bånd...
 4. 3 poeng
  Fikk GAS på denne modellen etter å ha sett Hans Panzer’s Youtube episode der han besøker Nebelung Guitars i Horten. https://m.youtube.com/watch?v=bYKil54QiC4 Lydia gitaren er et spennende samarbeid mellom MJT Guitars og Nebelung. Gitaren er en prototype til denne nye modellen. Meget god gitar altså ! Lett fin swamp ash body og en herlig hals. Virkelig top-notch båndjobb ! Syns også headstock design er finfint ! Psst: Ser det ligger et par/tre av disse prototypene igjen på Finn. Kan rett og slett anbefales ✔️😉
 5. 3 poeng
  Kanskje en av de mest "politisk ukorrekte" LP laget av Gibson CS . Zakk Wylde Bullseye - ca. 2001 ut i fra nummeret . Har dessverre ikke COA til den . Den spiller som en meget bra eldre LP Custom . Halsen ligner på noe 59 ish greier for meg . Veldig bra sustain . Det var svært merkelig med EMG aktive pickups på en LP i starten . Men den funker til metal og det er jo det den er bygget for . De låter i hvert fall mye bedre enn BB Pro jeg har i en LP Standard . Nå fikk jeg denne til "vanlig VP Custom pris" , så kan lett selges dyrere til utlandet senere .
 6. 2 poeng
  Heyhey, Da Kemper Stagen jeg kjøpte gikk ad undas (kunne ikke spille på den i mer enn 15 min sammenhengende uten at den krasja), så benytta jeg muligheten til å teste ut en dings jeg har vært nysgjerrig på veldig lenge: BluGuitar Amp1! Har ikke sett så altfor mye snakk om den her på forumet, mulig at det var litt den perioden jeg var relativt inaktiv, men ikke så mye den siste tiden i hvertfall. Det er da en 100w 4-kanals amp med innebygd boost og reverb, som veier 1,2 kg og får plass i frontlommen på gigbagen din. Jeg kan bekrefte at det ikke er 100 ponni-watt, kobla den til en 2x12 Orange combo med V30 og på 5-6 rista den nesten i stykker trommesettet ved siden av... Siden powerampen ikke krever load, så kan faktisk 8 ohm utgangen kobles rett i lydkort også (anbefales dog å ha en pad-funksjon som demper en del db) uten at ampen kan ta skade av det, som også ble bekreftet av Bluguitar support. Men som vi alle vet, ingenting av dette betyr noe hvis den ikke låter bra. Så det jeg syns er det sykeste av alt, er at classic-modusen låter og oppfører seg mer eller mindre eksakt som en JCM800... Den har dog mer bunn og tåler dårligere å ha gain høyt, så etter min smak må den holdes rundt 5 slik at bright capen holder det tight nok. Mer gain fikses dog lett med en pedal i front (da jeg ikke er megafan av den innebygde boosten), og den tar boost/OD-pedaler like bra som en 800 også. Selv om jeg foretrekker å ha alt i én boks, så snakker vi fortsatt en pakke på under 1,5 kg med pedal... Har hatt den en liten uke, så vil påstå at den verste honeymoon-fasen har gitt seg. Skal se om jeg får mekka et lite klipp når jeg får tid også
 7. 2 poeng
  Charvel model 2 frå midt-seint 80-tal
 8. 2 poeng
  Jeg har snekret dokkeseng til 5-årsdag så denne ble lagt til side noen dager. Ser jo ikke ut som jeg har gjort noe siden sist, men det har forsvunnet mye tre. Venter fremdeles på bridge, er nok en dag eller to unna, når den er på plass og evt. nedsenket kan jeg gjøre buen på toppen ferdig. Jeg får en stor profilmal i posten i dag og har et sett fiolinmakerhøvler på vei også.
 9. 2 poeng
  Den veier ikke stort mer enn en tung Norlin LP Custom fra 70 tallet . Da menn ennå var menn ( ikke sarte mdg vegan hipster rygger) og de brukte så mye colapulver at en kjente ikke vekten uansett .
 10. 2 poeng
  Eg har berre ein SG, men den er til gjengjeld stor. 1989 Greco doubleneck. Sannsynlegvis model JPW-160, men litt usikker på akkurat det. Var annonsert som EGW-1600 om eg hugsar rett
 11. 2 poeng
  Tok med SGen på øving i går, har dessverre fått stått ubesudlet i noen uker. Glemmer nesten hvor latterlig bra og allsidig SG er. Elsker den her.
 12. 1 poeng
  Av ein eller annan grunn så får eg ikkje lov til å bruka heile huset som gitarrom....
 13. 1 poeng
  Hei. Prøv denne: https://tidal.com/browse/artist/16923994
 14. 1 poeng
  Jeg kjøpte nettopp mk1 veldig billig. Har foreløpig kun testet den rett i lydkort. en god IR, låt den grisefett.
 15. 1 poeng
  Jeg liker Zakk Wylde... 😎
 16. 1 poeng
  Er faktisk ikkje så ille. Litt bassfeeling, men som du er inne på, ikkje noko litt latinosalt ikkje ordnar
 17. 1 poeng
  ‘How to ruin a perfect day’, liksom... 😭 Nædda. Feit øks, og tilbudet står fortsatt. Doubleneck SG er muligens øverst på bucketlist’en min.
 18. 1 poeng
  Den talde iallefall som to då eg hadde den inne til bandslip. Kan eg alltids, men den er godt integrert i liveoppsettet, så det er ingen umiddelbar fare for at den må adopterast vekk med det første.
 19. 1 poeng
  Kjøpte tilbake en 2016 SG som jeg solgte tidligere, nå får det være bra en stund 🙈 Her isammen med en hvit epiphone 🙌 Vurderte å ha på det originale sorte plekterbrettet igjen, men ser nå at skruehullene ikke matcher og at faktisk ett eller to hull blir synlig hvis jeg har på det originale igjen 🤔Det var jeg som monterte det hvite i sin tid, tenkte aldri over at de ikke var helt identisk. Finnes det mange typer? Noen som ser hvilken type jeg evt må kjøpe i sort for at det skal være identisk med det hvite som står på nå?
 20. 1 poeng
  Nytt hjemmestudio på gang. Før kablene ødelegger det rene og fine oppsettet ....
 21. 1 poeng
 22. 1 poeng
  OK, nytt mobilkamera og en helg alene... Da må det bli et par bilder fra kosekroken. Blir i overkant kosete det lyset, men
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.